توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال کمک
saeidjafari
11-01-2012, 10:42 AM
سلام داداش خوبین؟
من جوملا نصب کردم روی هاست انگلیسیه چطوری میشه فارسی کنمش؟؟؟؟؟؟
زبانش انگلیسی هم مدیریت هم قالبش
قالب فارسی نصب کردم ارورو داده
این ارور The plugin JAT3 framework must be installed and enabled.
اینم ادرس سایت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
چی کار کنم تورخدا
mohammad2232
11-01-2012, 11:38 AM
سلام داداش خوبین؟
من جوملا نصب کردم روی هاست انگلیسیه چطوری میشه فارسی کنمش؟؟؟؟؟؟
زبانش انگلیسی هم مدیریت هم قالبش
قالب فارسی نصب کردم ارورو داده
این ارور The plugin JAT3 framework must be installed and enabled.
اینم ادرس سایت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
چی کار کنم تورخدا
سلام دوست عزیز برید به این آدرس و 2 تا بسته فارسی رو دانلود و در قسمت نصب افزونه (در جوملا انگلیسی) اونها رو نصب کنید و در قسمت مدیریت بعد از نصب زبان پیش فرض رو روی فارسی قرار دهید
saeidjafari
11-01-2012, 11:47 AM
نشدددددددددد
نه زبان مدیریت فارسی شد نه سایت باز شد دوباره ارور میدهههه
ادرس سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
saeidjafari
11-01-2012, 11:51 AM
مدیریت فارسی شد ولی قالب نصب کردم نیماد بالا ارور داده اینه
The plugin JAT3 framework must be installed and enabled.
mohammad2232
11-01-2012, 12:10 PM
دوست عزیز خودش راهنماییتون کرده دیگه شما باید این پلاگین رو دانلود و نصب کنید و بعد از قسمت مدیریت پلاگین اونو فعال کنید موفق باشید
saeidjafari
11-01-2012, 12:42 PM
از کجا دانلود کنم؟
هر چی گشتم پیدا نشد
mohammad2232
11-01-2012, 01:26 PM
دوست عزیز اینم لینک دانلود <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> باید بنا به نیازتون ورژن مورد نظر رو انتخاب کنید موفق باشید (اگر این پست مفید بود امتیاز یادتون نره )
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.