PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور میشه بسته رو عوض کرد

hamedalizadeh
11-03-2012, 07:00 AM
سلام وخسته نباشید دوستان به یه مشکل برخوردم که الان نمیدونم چیکارش کنم من قبلا سایتم رو با یه بسته زده بودم الان خواستم یه بسته دیگه رو با این جایگزین کنم و به مشکل برخورم ماژوال های قبلی رو پاک کردم ولی الان هرچی نصب میکنم نصب نمیشن وقتی از جدید میزنم بعضی موقعیت ها نیستن حالا چیکارش کنم:tired:

نوید
11-03-2012, 09:26 AM
سلام
حالا که موقعیت ها نیستن شما می تونید موقعیت را تایپ کنید بدون اینکه نیازی به انتخاب موقعیت باشه
موفق باشید

hamedalizadeh
11-03-2012, 09:55 AM
ماژوال هارو چیکا کنم اوناهم نیستن

mehdininja
11-03-2012, 09:58 AM
سلام

دوست عزیز ماژول ها رو دوباره نصب کن اگه نشد به هاستت برو و نام پوشه های مربوط به ماژول مورد نظر رو حذف کن 100 % نصب میشه .

hamedalizadeh
11-03-2012, 10:20 AM
کسی از دوستان میتونه بسته جدید منو رو سایت بیاره من تلاش کردم ولی نتونستم مطالب سایت هم برام خیلی مهمه از بین نره

نوید
11-03-2012, 07:33 PM
سلام
شما چه بسته نصبی قبلا نصب کرده بودید تا ببنیم داریم براتون نصب کنیم
موفق باشید

hamedalizadeh
11-03-2012, 08:14 PM
قبلا از این قالب
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
الان میخوام این بسته بیاد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>-world-news
بدون این که مطالب سایتم از بین بره
ممنون میشم کمک کنید

Joomla Armator
11-04-2012, 06:53 AM
باسلام دوست عزیز بنظر بنده بهترین راه اینکه قالب مربوطه رو تهیه کنی بعد ببینی توی بسته qs چه ماژول هایی استفاده شده اوناروهم تهیه کنی نهایتا نصب و کانفیگ رو انجام بدید خودتون موفق باشید