PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با جستجو گر

mehdininja
11-03-2012, 09:51 AM
سلام

من وقتی در کادر جستجو عبارتی مینویسم و اینتر رو میزنم صفحه اصلی رو میاره یعنی جستجو کار نمیکنه . کسی میدونه مشکلش چیه ؟

قبلا که بخوبی جستجو رو انجام میداد تازه متوجه شدم .:question:

mehdininja
11-03-2012, 04:50 PM
نیاز به راهنمایی

shmata
11-03-2012, 06:50 PM
جوملا تون update کردید ؟
از وقتی که افزونه خاصی نصب کردید این مشکل پیش اومد ؟
=============
یک بسته جوملا هم نسخه جوملای خودتان از سایت joomlafarsi.com دانلود کنید و فایلهای مربوط به ماژول جستجو را با فایلهای ماژول جستجوی سایت فعلی تون عوض کنید .
تهیه بکاپ یادتون نره

mehdininja
11-03-2012, 07:57 PM
درود

جوملا من همون 1.5.26 هستش . چرا جستجو کار نمیکنه ؟

mehdininja
11-04-2012, 08:23 PM
سلام

جناب shmata من فایلهای ماژول جستجو رو خواستم دوباره نصب کنم این خطا رو میده

امکانات شما به نظر می رسد که برای نسخه قدیم تر جوملا! نوشته شده اند. اگر می خواهید این عملیات را کامل کنید باید پلاگین وارث - سیستم را از مدیریت پلاگین فعال کنید.

نصب ماژول خطا

نیاز به راهنمایی

Eskafild
11-05-2012, 05:47 PM
خب پلاگین مورد نظر رو از قسمت پلاگین ها فعال کنید اسم دقیقشم اینه:

System - Legacy

mehdininja
11-05-2012, 09:34 PM
:sad:وقتی ماژول جستجو رو نصب میکنم این خطا ها در سایت میاد

در ضمن در قسمت ماژول ، ماژول جستجو نیست در حالی که نصب هست .

و با رفتن به سایت این ارور رو میده

من ماژول رو از هاست پاکش کردم درست شد

حالا سوال اینه که چرا نصب میکنم سایت اینطوری میشه ؟

Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /home3/B/public_html/modules/mod_search/helper.php in /home3/B/public_html/modules/mod_search/mod_search.php on line 18

Warning: require_once(/home3/B/public_html/modules/mod_search/helper.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/B/public_html/modules/mod_search/mod_search.php on line 18

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home3/B/public_html/modules/mod_search/helper.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/B/public_html/modules/mod_search/mod_search.php on line 18

دوستان جوملا لطفا راهنمایی کنید .:idk:

Eskafild
11-06-2012, 07:15 PM
/home3/B/public_html/modules/mod_search/mod_search.php
از طریق هاست به این مسیر که گفته برید و فایل mod_search.php رو بپاکید

shmata
11-07-2012, 05:42 AM
یک بسته جوملا هم نسخه جوملای خودتان از سایت joomlafarsi.com دانلود کنید و فایلهای مربوط به ماژول جستجو را با فایلهای ماژول جستجوی سایت فعلی تون عوض کنید .
تهیه بکاپ یادتون نره
اگر این کار را بدرستی انجام بدید مشکل تون حل میشه .