PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش مطلب

vahidf
11-03-2012, 10:45 AM
سلام
من از یه ماژول برای نمایش آخرین اخبار سایت استفاده می کنم. لیست مطالب نمایش داده میشه ولب وقتی روش کلیک می کنم عنوان صفحه عوض میشه ولی مطلب نمایش داده نمیشه. با تعویض گروه مطلب لیست مطالب دیگه توی ماژول نمایش داده شد و مطالب هم باز شد ولی با این گروه مشکل داره. چه کار باید کرد؟
اینم /آدرس سایت: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

shmata
11-03-2012, 06:20 PM
من وقتی روی لینکهای آخرین اخبار کلیک کردم مشکلی نداشت لطفا یک اسکرین شات از مشکل تون بگیرید تا بتونیم متوجه شیم مشکل تون دقیقا چیه .

vahidf
11-03-2012, 07:05 PM
من وقتی روی لینکهای آخرین اخبار کلیک کردم مشکلی نداشت لطفا یک اسکرین شات از مشکل تون بگیرید تا بتونیم متوجه شیم مشکل تون دقیقا چیه .
باز شد؟ یعنی متن اون خبر رو نمایش داد؟
مشکل من اینه که به لینک مربوطه منتقل میشه ولی مطلبی نمایش داده نمیشه. درست انگار توی صفحه اول سایت هستی. جالب اینجاست که از همون ماژول برای آخرین محصولات استفاده کردم و درست کار می کنه. با کلیک کردن روی لینک مطلب باز میشه

vahidf
11-04-2012, 01:37 PM
کسی نظری نداره؟

vahidf
11-05-2012, 08:28 PM
سلام. مشکل من حل نشده هنوز. الان توی سایت قسمت آخرین اخبار روی لینک مطلب که کلیک میکنم مطلب نمایش داده نمیشه. مجموعه رو حذف کردم و مجدد ساختم ولی نشد. مطالب رو هم از نو ساختم بازم نشد. جالب هستش که از اون ماژول برای آخرین محصولات استفاده کردم و هیچ مشکلی نداره و مطالب نمایش داده می شوند
آدرس سایت: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در ضمن توی یک سایت دیگه هم این مشکل وجود داره. توی قسمت "آخرین اخبار" خبر 1 باز میشه (البته اونم مشکل داره) خبر 2 باز نمیشه!!!
آدرس این سایت: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>