توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در از دست دادن رتبه سایت جوملایی در الکسا
a-jax
11-03-2012, 01:37 PM
با سلام بنده به مدت 1سال که سایتی دایر کردم و بعد از لینک کردن در سایت ویکیپدیا و گردشگری رتبه به 900هزار الکسا و 10000درایران رسید اما الان یک ماه است که به جوملا 2.5 اومدم و مطالبو ار نوع وارد کردم اما متاسفانه رتبه به 2میلیون الکسا و 38هزار در ایران رسیده مثلا همین امروز و دیروز با اینکه جدای مطالب سایتم 500 مطلب خبری به سایت اضافه کردم اما رتبه به 42هزار رسید !!!! لطفا اگه کسی وارده آنالیز کنه وبگه مشکل سایت بنده در چیه؟ سپاس
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vahidf
11-03-2012, 02:54 PM
سلام، موضوع مشابه:
من هم الان یه سایت جوملا 1.5 دارم که تو مدت حدود 3 ماه به رتبه 790000 الکسا و 7800 ایران دست پیدا کرده و روزانه حدود 100 ورودی از گوگل داره. الان سایت جدید رو با محتوایی بیشتر و کاملتر از قبل و با جوملا 2.5 آماده کردم. برای اینکه پس از انتقال و جایگزینی نسخه جدید، سایت با افت رتبه مواجه نشه چه راهکارهایی پیشنهاد می کنید؟
mehdininja
11-03-2012, 05:10 PM
درود
دوستان عزیز می دانیم که السا بر اساس بازدید کننده گان سایتمان را رتبه بندی میکند . اگر بازدید سایت کاهش پیدا کند رتبه هم کاهش پیدا میکند با این حال به جوملا 2.5 مشکلی ندارد . مشکل بازدید کنندست .
vahidf
11-03-2012, 05:22 PM
درود
دوستان عزیز می دانیم که السا بر اساس بازدید کننده گان سایتمان را رتبه بندی میکند . اگر بازدید سایت کاهش پیدا کند رتبه هم کاهش پیدا میکند با این حال به جوملا 2.5 مشکلی ندارد . مشکل بازدید کنندست .
مشکل من هم همین جاست. همونطور که گفتم روزانه حدود 100 ورودی از گوگل دارم که حدود 90 درصد ترافیک رو شامل میشه. حالا که جوملا رو عوض کنم لینک ها هم تغییر می کنند. این مسئله باعث افت رتبه گوگل و بالطبع افت رتبه الکسا نمیشه؟
mehdininja
11-03-2012, 05:37 PM
اگر لینک مطالبتون تغییر پیدا بکنند اشکالی ندارد چون ربات های گوگل دوباره به آن صفحه مراجعه و لینک جدید رو ثبت خواهند کرد ولی تا اون روز بازیدکننده با صفحه ی با نام 404 مواجه خواهند شد . ولی کم کم درست میشه و کاربران صفحه مطلب رو میبینند . و هیچ تاثیری بر الکسا ندارد
a-jax
11-03-2012, 06:40 PM
دوست عزیز این تایپیکو زدی خرابش کردی من درخواست آنالیز سایتمو کرده بودم مشکل شما با بنده فرق میکنه شما رتبه ات خیلی بالاست و خوشحال میشم آدرسشو بدی ببینم چه مطالبی میزاری که رتبه ات به اینجا رسیده ؟ولی من رتبم بجای صعود داره سقوط میکنه همین الان 200تا دیگه مطلب گذاشتم مطمئنم یه مشکل اساسی پیدا کرده شاید گوگل جریمه ام کرده و غیره.... لطفا اگه کسی از مدیران میتونه سایتمو آنالیز کنه ممنون
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vahidf
11-03-2012, 06:57 PM
دوست عزیز این تایپیکو زدی خرابش کردی من درخواست آنالیز سایتمو کرده بودم مشکل شما با بنده فرق میکنه شما رتبه ات خیلی بالاست و خوشحال میشم آدرسشو بدی ببینم چه مطالبی میزاری که رتبه ات به اینجا رسیده ؟ولی من رتبم بجای صعود داره سقوط میکنه همین الان 200تا دیگه مطلب گذاشتم مطمئنم یه مشکل اساسی پیدا کرده شاید گوگل جریمه ام کرده و غیره.... لطفا اگه کسی از مدیران میتونه سایتمو آنالیز کنه ممنون
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
شرمنده. آدرس سایت من <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> کل مطالبی هم که تو سایت هست به 20 تا نمی رسه!
به نظر خوذم مواردی که باعث شد به این رتبه برسم یکی کامپوننت SH404SEF و مورد بعدی ماژول TAG بوده.
shmata
11-03-2012, 06:59 PM
با سلام بنده به مدت 1سال که سایتی دایر کردم و بعد از لینک کردن در سایت ویکیپدیا و گردشگری رتبه به 900هزار الکسا و 10000درایران رسید اما الان یک ماه است که به جوملا 2.5 اومدم و مطالبو ار نوع وارد کردم اما متاسفانه رتبه به 2میلیون الکسا و 38هزار در ایران رسیده مثلا همین امروز و دیروز با اینکه جدای مطالب سایتم 500 مطلب خبری به سایت اضافه کردم اما رتبه به 42هزار رسید !!!! لطفا اگه کسی وارده آنالیز کنه وبگه مشکل سایت بنده در چیه؟ سپاس
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
سوالتون خیلی کلیه و مستلزم یک آنالیز زمانبره شما میتونید از طریق سایت mamboserver.biz
: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مشکل تونو پیگیری کنید
a-jax
11-03-2012, 07:29 PM
من بیش از 1000مطلب دارم و این واسه کل اساتیدی که توی سایت عضو هست سوال شده ؟ خوب این تایپیک همینجا باشه هر وقت هر کی فرصت کرد آنالیزش کنه ممنونم
a-jax
11-03-2012, 07:35 PM
وحید جان اون کامپوننت sh404sef و مورد بعدی ماژول tag چی هست و کار باهاش چطوریه؟ ولینک دانلودشم اگه داری واسم بفرست ممنون مطالبت واقعا کم بود ولی رتبت خیلی خفن بود
mehdininja
11-03-2012, 07:55 PM
دوستان شما به الکسا توجه نکنید . فقط گوگل
vahidf
11-03-2012, 07:56 PM
وحید جان اون کامپوننت sh404sef و مورد بعدی ماژول tag چی هست و کار باهاش چطوریه؟ ولینک دانلودشم اگه داری واسم بفرست ممنون مطالبت واقعا کم بود ولی رتبت خیلی خفن بود
SH404SEF یه کامپوننت حرفه ای هستش که میاد لینکهای سایت رو کوتاه میکنه و یه سری انکانات دیگه. دربارش تو انجمن زیاد توضیح داده سرچ کن. در ضمن ایمیلت رو هم بفرست تا برات ارسالش کنم.
Joomla TAG هم یه ماژول ساده هست که باهاش میتونی موقع اضافه کردن مطالب کلکات کلیدی رو توش وارد کنی. اوایل بیشتر ورودی گوگل از طریق لینکهای همین ماژول بود. اینو هم از جوملای جهانی دانلود کن. رایگانه!
vahidf
11-03-2012, 08:00 PM
یادم رفت بگم. متاسفانه Joomla Tag فقط برای جوملا 1.5 وجود داره
a-jax
11-04-2012, 07:41 AM
سلام این کامپوننت رو نصب کردم فقط بازدید یه تکون جزئی خورد اما مشکل سر سئو نیست مطمئنا یه مشکل اساسی داره لطفا هرکی وارده چک کنه و بگه علتش چیه؟ سپاسگزار
azimigroup
11-05-2012, 02:36 PM
شرمنده. آدرس سایت من <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کل مطالبی هم که تو سایت هست به 20 تا نمی رسه!
به نظر خوذم مواردی که باعث شد به این رتبه برسم یکی کامپوننت SH404SEF و مورد بعدی ماژول TAG بوده.
سلام از طرح سایتتون <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) خوشم اومد. میشه لطفا برای بنده لینک دانلود قالبشو ارسال کنید
a-jax
11-06-2012, 02:31 PM
چی شد کسی نیست کمک کنه؟؟
poonoodi
11-06-2012, 05:37 PM
سلام هر دو مورد جزء افزونه های جوملا هستند که اولی تجاری است
sh4044sef (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> TA6IidzaDQwNHNlZiciO2k6MjtzOjk6IidzaDQwNHNlZiI7fQ% 3D%3D)
tortag (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ضمنا پس از مهاجرت به دلیل تفاوتی که در ادرس دهی مطالب بوجود میاد افت سایت رخ میدهد
برای جبران سریع این مشکل باید استین ها را بالا زده و به کمک کامپوننت ارجاع لینک ها را ریدایرکت کرد
تا کاربران با 404 برخورد نکنند
موفق باشید
vahidf
11-06-2012, 08:39 PM
سلام از طرح سایتتون <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) خوشم اومد. میشه لطفا برای بنده لینک دانلود قالبشو ارسال کنید
قالب تجاریه
vahidf
11-06-2012, 08:45 PM
سلام هر دو مورد جزء افزونه های جوملا هستند که اولی تجاری است
sh4044sef (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> TA6IidzaDQwNHNlZiciO2k6MjtzOjk6IidzaDQwNHNlZiI7fQ% 3D%3D)
tortag (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ضمنا پس از مهاجرت به دلیل تفاوتی که در ادرس دهی مطالب بوجود میاد افت سایت رخ میدهد
برای جبران سریع این مشکل باید استین ها را بالا زده و به کمک کامپوننت ارجاع لینک ها را ریدایرکت کرد
تا کاربران با 404 برخورد نکنند
موفق باشید
میشه روش کار با این کامپوننت رو بفرمایید.
poonoodi
11-07-2012, 05:43 AM
میشه روش کار با این کامپوننت رو بفرمایید.
من استفاده نكردم عزيز
شايد به خاطر تجاري بودنش باشه
اگر رايگان خواستي ميتوني از كامپوننت مشابه اش استفاده كنيد يعني acesef
ولي اونطور كه ميگن به پاي sh404sef نميرسه
موفق باشي
vahidf
11-07-2012, 08:05 AM
من استفاده نكردم عزيز
شايد به خاطر تجاري بودنش باشه
اگر رايگان خواستي ميتوني از كامپوننت مشابه اش استفاده كنيد يعني acesef
ولي اونطور كه ميگن به پاي sh404sef نميرسه
موفق باشي
کامپوننت ارجاع منظورم بود!
poonoodi
11-07-2012, 10:14 AM
اموزش كامپوننت ارجاع جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA_%D9%85%D8%AF%DB%8C% D8%B1%DB%8C%D8%AA_%D8%A7%D8%B1%D8%AC%D8%A7%D8%B9_-_%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9)
a-jax
11-07-2012, 06:06 PM
سلام الان روزی 100تا مطلب میزارم فقط تعداد مطالبی که توی قسمت اخبار گذاشتم بالای 1000تا شده اما روز به روز میام پایین علت چیه یعنی هیچکی نمیدونه چطور میشه مشکلو پیدا کرد؟!!!!
dj_ahmad
12-07-2012, 05:47 PM
من یه سایت ثبت کردم به گوگل معرفیش کردم بعد از چند ساعت توی نتایج جستجو دیده شد دو روز بعد حدود 10.000 تا مطلب داشتم تو سایتم ولی خود به خود گوگل سایتم رو از نتایج جستجو حذف کرد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.