توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اجرای ماژول اخبار متحرک
shayan3040
11-03-2012, 04:07 PM
سلام من یک ماژول اخبار متحرک نصب کردم رو فایرفاکس خوب جواب میده ولی روی اینترنت اکسپلورر9 سرعت خیلی زیاده چکارش کنم
ممنون میشم کمک کنید
Joomla Armator
11-03-2012, 04:42 PM
باسلام دوست عزیز بنظر بنده شما استانداردتون رو فایرفاکس بگیری بهتره البته این فقط یه نظرشخصی و تجربی هست و هیچ دلیل علمی نداره اما بنده هر موقع با IE خواستم ست کنم روی بقیه browser ها مشکل داشتم اما با فایرفاکس کمتر مشکل بر خوردم موفق باشید
mehdininja
11-03-2012, 04:54 PM
درود
دوست عزیز داخل ماژول سرعت حرکت نوشته ها نوشته شده که باید متوسط انتخاب کرده باشید .
shmata
11-03-2012, 06:51 PM
لطفا لینک سایت تونو بدید .
shamimi
11-03-2012, 07:02 PM
برای اخبار به نظر من از rss new استفاده کن اگر عکسی نمی خواهید نمایش داده شود
در صورتی که هم اسلایدر باشد هم عکس از سایت joomshaper sp news s;lider رو رایگان دانلود کن اگر نمونه خواستی این سایت هست <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگر پیدا نکردی بگو ماژولشو قرار می دهم
موفق باشید
shayan3040
11-03-2012, 08:27 PM
درود
دوست عزیز داخل ماژول سرعت حرکت نوشته ها نوشته شده که باید متوسط انتخاب کرده باشید .
در پایین ترین سرعتمie سرعتش هزار هست؟؟؟!!!
shayan3040
11-03-2012, 08:32 PM
برای اخبار به نظر من از rss new استفاده کن اگر عکسی نمی خواهید نمایش داده شود
در صورتی که هم اسلایدر باشد هم عکس از سایت joomshaper sp news s;lider رو رایگان دانلود کن اگر نمونه خواستی این سایت هست <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اگر پیدا نکردی بگو ماژولشو قرار می دهم
موفق باشید
ممنون اگر دومی یعنی اسلایدر و عکس رو دارید قرار بدی ممنون میشم و کلی دعاتون میکنم البته ماژول من نوشته هارو بالا میبرد و میشد تنظیمش کنی که پایین یا چپ و راست بفرسته در کل مد نظر من مثل سایت اسان دانلود اون لینک باکسشه که تعداد بازدید رو هم نشون میده اسکریپت لینک باکس هست و دارم ولی نمدونم چجوری تو جوملا بیارمش
shamimi
11-03-2012, 08:48 PM
ممنون اگر دومی یعنی اسلایدر و عکس رو دارید قرار بدی ممنون میشم و کلی دعاتون میکنم البته ماژول من نوشته هارو بالا میبرد و میشد تنظیمش کنی که پایین یا چپ و راست بفرسته در کل مد نظر من مثل سایت اسان دانلود اون لینک باکسشه که تعداد بازدید رو هم نشون میده اسکریپت لینک باکس هست و دارم ولی نمدونم چجوری تو جوملا بیارمش
قربان شما
دانلود کنید برای 1.5 رایگان عرضه شده است
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
پیشنهاد می شود نسخه جوملا خود را آپگرید کنید چون برخی سایت های بزرگ پشتیبانی 1.5 را متوقف کرده اند
موفق باشید
shayan3040
11-03-2012, 08:54 PM
قربان شما
دانلود کنید برای 1.5 رایگان عرضه شده است
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
پیشنهاد می شود نسخه جوملا خود را آپگرید کنید چون برخی سایت های بزرگ پشتیبانی 1.5 را متوقف کرده اند
موفق باشید
آخه اگر اپگرید کنم این همه ماژول و کامپوننتی که دارم همش میپره من از 1.5 ماژول زیادی دارم ولی از 2.5 هیچی
بازم ممنون
shayan3040
11-03-2012, 09:10 PM
آخه اگر اپگرید کنم این همه ماژول و کامپوننتی که دارم همش میپره من از 1.5 ماژول زیادی دارم ولی از 2.5 هیچی
بازم ممنون
اقا من رفتم نشد دانلود کنی پولی بود!!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.