توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدیران مشترک در جوملا
index.mailbox
11-03-2012, 05:19 PM
سلام، میخواستم مدیرانی داشته باشم برای گذاشتن مطالبشون توی سایت ( یه چیزی توی مایه های کار های گرافیکی ) / متاسفانه انگار مجبور هستم دستزسی به جوملا رو بهشون بدم / همین طور هست؟ چطور؟ دارم یوزر ایجاد میکنم ولی نمیدونم دقیقا باید چه گزینه هایی رو بزنم!
سلام دوست عزیز
شما می توانید در جوملا 2.5 دسترسی های پایین تر مدیریت را به کاربران بدهید که در کتاب جوملا این موارد به صورت کامل آموزش داده شده است.
موفق باشید
index.mailbox
11-04-2012, 03:41 PM
فکر کنم اگه نظرسنجی کنید خیلیا این کتابو مفید ندونن
index.mailbox
11-04-2012, 05:28 PM
شما این کامپوننت zoo رو ببینید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
از ماژول های سمت راست Blog Authors رو برسی کنید!
من به این صورت میخوام / خوب دسترسی رو بنظر شما چطور تعیرف کرده؟ / یعنی طرف به جوملا لوگین میکنه و فقط این بخش کامپوننت رو داره و آیتم های خودشو! (کامپوننت zoo رو که دیدین؟) / من بسته آماده این کامپوننت رو دارم و به همین شکل هست دقیقا ولی تو بخش مدیریت کاربران فقط یک کاربر داریم در حالی که شما تو ماژول Blog Authors دو نویسنده میبینید !!!!
shmata
11-05-2012, 06:34 AM
میتونید مقاله آموزش تعیین سطوح دسترسی در جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %DB%8C%D9%86_%D8%B3%D8%B7%D9%88%D8%AD_%D8%AF%D8%B3 %D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88 %D9%85%D9%84%D8%A7_1.6-2.5) را مطالعه کنید .
index.mailbox
11-07-2012, 09:12 AM
این که همون محتویات کتاب جوملا هست، خوب توضیح داده نشده
دقیقا بلاگ zoo نیاز منو برطرف میکننه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> دقیقا همین!!! فقط من متوجه تعریف دسترسی هاش نمیشم، اگه هر author من دسترسی به کل کامپوننت و آیتم ها و جوملا داشته باشه... / من عینا همین آدرسی رو که دادم quick start ش رو دارم! اینم آدرسش <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اینم یوزر admin اینم پسوردش demo
*توجه به ماژول blog authors داشته باشید!
محمد محسنی
11-09-2012, 10:35 AM
دوست عزیز سلام
فکر کنم اگه نظرسنجی کنید خیلیا این کتابو مفید ندونن
آیا شما کتاب را خوانده اید؟
تقریبا میتوانم بگویم پاسخ بیش از 75 % از سوالات کاربران در این کتاب نهفته شده است.
که متاسفانه بدلیل عدم مطالعه و بی حوصلگی کاربران همچین صحبت هایی پشی می آید.
شاید بهتر بود مطاله ای میشد.
خود من وقتی قسمت هایی از این کتاب را مطالعه میکردم چیز های بسیاری آموختم که شاید تا کنون نمی دانستم.
آیا میدانید برای تهیه همچین کتاب هایی چه زحمت هایی کشیده میشود؟
سکوت بهترین پاسخ میباشد.
یا حق.
index.mailbox
11-09-2012, 12:48 PM
نه خیر سکوت بهترین پاسخ نبوده اینجا، بی توجهی دوستان بوده در یه برسی ساده.
نظرمو در مورد کتاب گفتم پس کتابو خوندم، از شما خواستم یه برسی کنی شمایی که کتابو خوب فهمیدی و تجربه غیره از کتاب رو داری
index.mailbox
11-09-2012, 12:52 PM
من برای این انجمن ارزش قائل، کاربر کوشا هستم، بهترین انجمن میدونمش برای همین وقت صرف انتقادش میکنم!
poonoodi
11-09-2012, 03:44 PM
سلام
من وارد شدم و یک تنظیماتی انجام دادم
ببنید پسندتون میشه
با این نام و رمز عبور تست کنید
test user 2
123456
موفق باشید
poonoodi
11-09-2012, 03:48 PM
من بسته آماده این کامپوننت رو دارم و به همین شکل هست دقیقا ولی تو بخش مدیریت کاربران فقط یک کاربر داریم در حالی که شما تو ماژول Blog Authors دو نویسنده میبینید !!!!
تو مدیریت کامپوننت اگر جدید بزنید میتونید یوزر جدید برای بلاگ ایجاد کنید مستقل از مدیریت کاربران
به همین جهت دو یوزر در بلاگ دارین در حالیکه فقط یک یوز در مدیریت کاربران جوملا دارین
الان مدیریت جوملا برای کاربران zoo به شکل ذیل است
از این کمتر نمیشه
index.mailbox
11-09-2012, 04:22 PM
متاسفانه این یوزر شما هیچ چیز رو نمیتونه ایجاد کنه حتی به وبلاگ خودش هم دسترسی نداره! / حالا من برسی بیشتر میکنم، بازم خوبه حداقل لوگین میکنه من که نمیتونستم / ممنون
safajuy
11-09-2012, 04:48 PM
سلام
شما به چه طریقی میخوایید کاربرانتون مطلب بذارن؟
یک مدلش این هست که شما دسترسی بهکامپوننت محتوا بدید به کاربران که مستقیماً میاد توی ایندکس
یک مدلش اینطور هست که شما با استفاده از یک کامپوننت بلاگ به کاربرانتون اجازه ی گذاشتن مطلب در بلاگ خودشون داشته باشن
کدوم مد نظر شماست؟
برای اولی کامپوننتی هست که باید دسترسی پیش فرض رو بکنید نویسنده واونها رو بعد از لاگین هدایت بکنید به کامپوننت. نمونه ش:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
برای دومی هم می تونید از:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
استفاده کنید
درضمن لطفاً انتقاد بکنید نه تخریب. :)
موفق باشید
index.mailbox
11-09-2012, 07:03 PM
خوب مسلما نباید به آیتم های دیگه دسترسی داشته باشه فقط مطلب خودشو ایجاد و ویرایش کنه، در حال حاضر کار روی کامپوونت Zoo هست اگه نشد بعد میرم روی easyblog و اینکه zoo فکر نکنم بخش کاربریش زیاد فارسی سازی لازم داشته باشه اما easyblog...
وقتی تا اینجا author تعریف میکنن حتما یه فکری برای محدود کردنش هم کردن
من متوجه دو چیز نشدم، یکی شما چطور دسترسی به یه کامپونت خاص رو دادین و دومی هم توی تصویر علامت زدم
poonoodi
11-09-2012, 08:35 PM
من متوجه دو چیز نشدم، یکی شما چطور دسترسی به یه کامپونت خاص رو دادین و دومی هم توی تصویر علامت زدم
من دسترسی به کامپوننت خاص ندادم
فقط دسترسی ها را از اون گروه یعنی zoo author گرفتم و فقط همین آیکن zoo درصفحه ماند
index.mailbox
11-13-2012, 08:23 AM
من یه مدت نبودم حالا دوباره پیگیر کار شدم
یعنی این کامپوننت zoo رو توری طرحی کردن که هر authors به کل تنظیمات کاممپوننت zoo دسترسی داشته باشه و همینطور آیتم های author های دیگه! نظر شما چیه؟
اون علامتی رو توی تصویر گذاشتم هم عملکردش مشخص نشد برام!
index.mailbox
11-16-2012, 02:42 PM
کامپوننت k2 هم که به همین شکل هست!
user admin
pass demo
یوزر جدید که برای بخش مدیریت تعریف میکنی، به همه آیتم ها دسترسی داره یعنی به این شکل تعریف نمیشه که فقط ایتم های خودشو ایجاد و ویرایش کنه
حالا خوبه تنظیمات کامپوننت رو میشه توی k2 محدود کرد توی zoo اینجور نبود
شاید جوملا 3 متفاوت باشه!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.