ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت آژانس مسافرتی کبیران

emperatoor
02-19-2007, 12:46 PM
با سلام.
لطفآ نظرتون رو بگید و اگر پیشتهادی هم دارید ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
02-19-2007, 12:53 PM
سلام

ابتدا از اينكه فوتر و لينك مارو حذف نكردين ازتون تشكر ميكنم . مواردي كه به نظر ميرسه بايد روش كار بشه :

-سمت چپ آخرين اخبار فضا خالي هست بهتره &quot;حاضرین در سایت&quot; به منار آخرين اخبار منتقل بشه تا اين فضا پر بشه
-فايل index.php قالبتون رو باز و ويرايش كنيد چون اگر به سرس صفحات دقت كنيد 2 بار هدر توليد شده (‌head )
...

يا علي

emperatoor
02-19-2007, 01:17 PM
جناب فیروزمندان ممنون از راهنماییتون
من وقتی سایت رو باز میکنم یک کتدر باز مبشه که در خواست میکنه برای ران شدن اکتیو ایکس بر روی اوکی بزنم و تا اون رو نزنم فلش سایت اجرا نمیشه. البته این مشکل در ie هست و با فایرفاکس همچین مشکلی نیست.
دوم اینکه در ورژن های قبلی مامبو بصورت اتوماتیک منوی تمای با ما ایجاد میشد اما الان نیست. چطور مبشه اون رو ساخت.
و اینکه من پرمیشن تمام فولدر ها رو 755 ست کردم. آیا این کار در نصب کامپوننت جدید و ارسال عکس و مطلب مشکلی ایجاد نمیکنه؟

firoozmandan
02-19-2007, 01:21 PM
دوست من اين قسمت سايت تنها براي معرفي سايت هاي مامبويي هست .

لطفا سوالهاتون رو با توجه به قوانين انجمن در تاپيك هاي جداگونه و در انجمن هاي مروبط به سوال مطرح كنيد

ممنون

يا علي

alizali
02-19-2007, 05:22 PM
لوگوهای شرکتهای هواپیمایی اگر بصورت لینک اسکرول حرکت کنند هم جالبتر خواهد بود هم اینکه سرعت لود شدن مطال اصلی شما بالاتر خواهد رفت.
به علت حجم مطالب تبلیغی زیاد اولین مطلب سایت شما با اسکرول قابل دیدن است.
شروع منوهای سمت راست و چپ یکسان نیست.
ماژولهایی که داخلشان مطلبی لود نمیشود بهتر است پابلیش نشوند. (مثل آمار)