PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال تغیر اندازه ماژول در صفحه

yasin.rad
11-04-2012, 12:32 PM
با سلام
من یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی ماژول هارو در یک سطر مثلا adv1,adv2,adv3 قرار میدهم هر کدام از این ماژول ها اندازه ی یکسانی را اشغال میکنند در صورتی که میخوام مثلا adv1جای کمتری را اشغال کند زیرا ماژول های بعدی نصفه نمایش داده میشود
من در adv1ماژول منوو در قسمت adv2ماژول imag show gk4 ودر قسمت adv3 ماژول html سفارشی گذاشتم می خواستم قسمت adv1 و adv3 از نظر عرضی حجم کمتری را اشغال کند
با تشکر از زحمات شما عزیزان بخاطر داشتن انجمنی به این کاملی:rose::rose::rose:

yasin.rad
11-04-2012, 07:13 PM
کسی نیست اینجا به من کمک کند

kianesfahan
11-04-2012, 08:26 PM
با عرض سلام .

دوست عزیز قالب شما به صورتی طراحی شده است که میزان درصد موقعیت ماژول برایش تعریف شده است . از چه قالبی استفاده می کنید ؟

ادرس سایت را درج کنید تا بتوانیم راهنمایی کنیم و دقیقا بفرمائید چه موردی را می خواهید ؟

yasin.rad
11-05-2012, 12:18 PM
با سلام و با تشکر بخاطر پیگیری شما دوست عزیز
sitiran.com
من میخواهم منوی سمت راست حجم کمتری اشغال کند تا خبرهای تصویری ناقص نمایش داده نشود ویا ماژولی را در هر سطری قرار می دهیم کل سطر آن موقعیت رادر صفحه اشغال نکند من قبلا با جوملا 1.5 کار کردم اینجوری نبود

kianesfahan
11-05-2012, 02:18 PM
با عرض سلام . دوست عزیز اگر پسورد هاست را نیز ارسال میکردید خودم تست میکردم بهتر بود اما ابتدا از سایت خود بک اپ تهیه کنید و فایل های زیر را ویرایش کنید :
/templates/yougrids/css/layout.css

خط 271 عبارت height: 100% !important; را درصدش را کم کنید . ذخیره کنید و صفحه سایت را ریفریش کنید که ایا کم شده است یا خیر . اگر نشده است به حالت اولیه خود برگردانید .

در صورت تغییر عبارت بالا و عدم تغییر در سایت فایل زیر را بررسی کنید :

/templates/yougrids/css/template.css

خط 19 عبارت line-height: 18px; عدد 18 را کمتر کنید و طبق دستور بالا عمل کنید که ایا تغییر میکند یا خیر . احتمالا با تغییر این فایل مشکل حل شود .

موفق باشید .

yasin.rad
11-11-2012, 09:12 AM
باسلام وتشکر بابت آموزشی که دادین
اما من این مقادیر را کم می کنم فاصله ی بین خطوط نوشته ها کم می شود
آیا قالبی هست که خودمان بتوانیم حجم اشغال شده توسط ماژول هارا بدهیم
با سپاس از شما و جوملا فارسی