PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشكل كار با تمامي قالب هاي جوملا

kasma
11-04-2012, 06:27 PM
سلام به تمامي اعضاي انجمن.
واقعا وقتي تو انجمن ميام لذت ميبرم از اينهمه فعاليت و پويايي انجمن.

براي من يك سوال پيش اومده كه ندونستن جواب اين سوال، واقعا كار طراحي سايتمون رو به تاخير انداخته. هركاري هم ميكنم كاري ازدستم بر نمياد و راه حل اين مشكل رو متوجه نميشم.

ببينيد من جوملا 2.5 رو از " جوملا فارسي " دانلود كرده و روي هاستم نصب كردم. تمامي مراحل رو هم به درستي انجام دادم. درستم نصب شد. سايت با نام اميركبير بطور كامل بالا اومد و هيچ مشكلي نبود.تمامي مطالب و منو ها هم دردسترس هستند. به تمامي قسمتهاي سايت ميشد وارد شد.خلاصه هيچ مشكلي نيست.
اما، اما وقتي كه قالب رو عوض ميكنم....
وقتي كه قالب رو عوض ميكنم ديگه مطالب نيست، منو ها نيست، كلا خيلي چيزا نيست. براي چي؟ مگه فقط اين قالب نبود كه عوض شده؟ مطالب و منو ها و ... ديگه چرا از بين رفتن؟ بايد چكار كنم تا بتونم هرقالبي دلم ميخود نصب كنم اما اين مشكل پيش نياد؟ به طوري كه همه چي دوباره باشه. فقط شكل ظاهري سايتم عوض شه.نه محتواي سايتم. چكار كنم؟

مثلا وقتي قالب پيش فرض (Yougrids - Default ) هست همه چي آرومه! من چقدر خوشحالم!
اما اگه قالب پيش فرض سايت رو به Atomic تغيير بدم ديگه سايت كن فيكون ميشه.همه چي يهو نيست ميشه.
نه تنها اين قالبهايي كه رو خود جوملا هست، بلكه هر قالب ديگه اي هم كه آپلود ميكنم همين اتفاق ميوفته.

كمكم كنيد. ممنون

kasma
11-04-2012, 07:02 PM
سلام
چرا كسي جواب نميده؟
سوالم نامفهومه؟

javad-nagizadeh
11-04-2012, 07:20 PM
سلام با کسب اجازه از اساتید .. دوست عزیز برای هر قالبی افزونه های معینی طراحی شده و مطالبی که در قالب امیر کبیر آمده بر روی ماژولها و کامپوننت های همان قالب نوشته شده . با تغییر قالب اون مطالب غیر فعال میشن ...

kasma
11-04-2012, 07:30 PM
خب يعني هركي بعد از چند سال بخواد قالب سايتش رو عوض كنه، تمامي مطالبش تو اين چند سال از بين ميرن؟ يا نه، بايد ماژول ها و كامپوننتهاي قالب جديد رو نصب كنه تا مطالب دوباره فعال بشن؟

خب اگه حالت دومه، مثلا فلان قالب چه كامپوننتها و ماژول هايي داره كه بايد نصب بشه تا مطالب همگي دوباره وجود داشته باشن؟

يا يه جور ديگه سوالم رو مطرح كنم.ببينيد الآن اين مطالبي كه همراه با قالب اميركبيره كه به درد كار من نميخوره. من وقتي قالب جديد دلخواهم رو نصب كردم چكار كنم؟ آيا مطالب و منو هايي كه اضافه ميكنم تو سايت ميان يا بايد اول ماژول خاصي نصب كنم؟

kianesfahan
11-04-2012, 08:09 PM
با عرض سلام و ادب .

دوست عزیز هر قالب موقعیت های ماژول و منوی خاص خود را دارد .

شما باید در هر قالب ماژول ها و منو ها را در موقعیت خاص خود قرار دهید تا نمایش دهید . اون وقت همه چیز اروم میشه و همه خوشحال ;)

موفق باشید .

javad-nagizadeh
11-04-2012, 09:19 PM
مطالب خود بخود حذف نمیشن . زمانی که قالب پیشفرض را تعویض میکنید میبایست موقعیت های مطالب را نیز با توجه به ماژواها و منوها و ... تنظیم کنید .. برخی افزونه ها به صورت پیشفرض همراه قالب عست که شما اونها را هم با ید نصب کنید . در ضمن پیشنهاد من به شما مطالعه راهنمای کتاب جوملا هست که آموزش همه مطالب مورد نیازتان را داره . موفق باشید

kasma
11-06-2012, 08:59 PM
خب يعني هركي بعد از چند سال بخواد قالب سايتش رو عوض كنه، تمامي مطالبش تو اين چند سال از بين ميرن؟ يا نه، بايد ماژول ها و كامپوننتهاي قالب جديد رو نصب كنه تا مطالب دوباره فعال بشن؟

خب اگه حالت دومه، مثلا فلان قالب چه كامپوننتها و ماژول هايي داره كه بايد نصب بشه تا مطالب همگي دوباره وجود داشته باشن؟

يا يه جور ديگه سوالم رو مطرح كنم.ببينيد الآن اين مطالبي كه همراه با قالب اميركبيره كه به درد كار من نميخوره. من وقتي قالب جديد دلخواهم رو نصب كردم چكار كنم؟ آيا مطالب و منو هايي كه اضافه ميكنم تو سايت ميان يا بايد اول ماژول خاصي نصب كنم؟

ميشه بهم بگيد كجاي مديريت جوملا ميشه اينكاروكرد؟
من گشتم اما پيدا نكردم.جوملا خيلي پيچيدست انگار

kasma
11-06-2012, 09:00 PM
با عرض سلام و ادب .

دوست عزیز هر قالب موقعیت های ماژول و منوی خاص خود را دارد .

شما باید در هر قالب ماژول ها و منو ها را در موقعیت خاص خود قرار دهید تا نمایش دهید . اون وقت همه چیز اروم میشه و همه خوشحال ;)

موفق باشید .

shmata
11-07-2012, 05:50 AM

از قسمت تنظیمات مدیریت ماژول ها .
پیشنهاد میکنم کتاب اموزشی جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو مطالعه بفرمایید .

mosen
11-07-2012, 06:47 AM
سلام خسته نباشین

عزیز یه چیز دیگه هم هست من این اتفاق هم برای خودم پیش اومد یه قالب مال 1.5 بود نمیدونم دقیقا که میخواستم روی 2.5 بذارم اصلا جواب نداد یعنی اومد نصب هم شد ولی وقتی اونو پیش فرض گذاشتم دیدم اصلا سایت بالا نمیاد و فقط رف میشه برای این کار بگمون از این روش هم استفاده کنی خوبه یعنی اصلا ببینید اسم موقعیت هاش چیه ?tp=1 انشالله که یه کمکی بهت کرده باشم ....

RezaDesign
11-10-2012, 01:01 AM
دوست عزیز مطالب با تغییر قالب حذف نخواهند شد
منتها وقتی قالب جدیدی رو نصب میکنید حالت چینش اونها متفاوت هستش که اگر قالب از فریم ورک استفاده میکنه باید در قسمت قالب ها تنطیمات اون رو انجاد بدید و در حالت پیش نمایش اون رو ببینید پس از اون به قسمت مدیریت ماژول ها رفته و با توجه به صفحه حالت پیش نمایش قالب ماژول های خودتون رو در صفحه بپینید