PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال نصب جوملای 2.5

Mahdiiyeh
11-06-2012, 07:06 AM
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم .من از سایت دانلود کردمJoomla_Persian_2.5.7-Stable-Full_Packag
بعد از اون XAMPP از این ادرس دانلود کردم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ولی با پسوند dmg است و من نمیتونم با چی باید بازش کنم و چه طوری نصبش کنم

بیصبرانه منتظر پاسخ هستم
ممنون.

shmata
11-06-2012, 07:28 AM
از صفحه روبه رو لینک دانلود xampp برای ویندوز و نحوه راه اندازی و استفاده از آن را میتوانید مشاهده کنید : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

yasin8
11-06-2012, 08:40 AM
200 بار تا حالا خواستم جوملا رو نصب کنم همش گیر میکنه!!!
یا توی مرحله 4 یا توی مرحله 6
اعصاب برای ما نذاشته

کمک
کمک
کمک
هیچ اروری هم نمیده
فقط اون گردونه میچرخه
یه شبانه روز کامل منتظر بودم ولی بازم به مرحله آخر نرسید

کمک
کمک
کمک

محمد محسنی
11-06-2012, 09:16 AM
دوست عزیز سلام

مشکل دقیق شما چیست؟

لطفا مراحلی را که انجام داده اید را شرح دهید.

یا حق.

رها محو
11-10-2012, 07:14 PM
سلام
ببخشید من یه مشکل همون اوّل نصب جوملای فارسی 2.5.7 دارم
بعد از ظاهر شدن صفحه ی اوّل که و زدن آیکون "نصب جوملا" این پیام ظاهر می شه

10) && !file_exists(JPATH_INSTALLATION.'/index.php')) { header('Location: ../index.php'); exit(); } // // Joomla system startup. // // Bootstrap the Joomla Framework. require_once JPATH_LIBRARIES.'/import.php'; // Force library to be in JError legacy mode JError::$legacy = true; // Botstrap the CMS libraries. require_once JPATH_LIBRARIES.'/cms.php'; // Joomla library imports. jimport('joomla.database.table'); jimport('joomla.environment.uri'); jimport('joomla.utilities.utility'); jimport('joomla.utilities.arrayhelper'); // Create the application object. $app = JFactory::getApplication('installation'); // Initialise the application. $app->initialise(); // Render the document. $app->render(); // Return the response. echo $app;
که البته وقتی کپی ش کردم اینجا از راست به چپ نوشته شده
کسی هست بتونه بگه مشکل چیه؟

kianesfahan
11-10-2012, 07:31 PM
سلام
ببخشید من یه مشکل همون اوّل نصب جوملای فارسی 2.5.7 دارم
بعد از ظاهر شدن صفحه ی اوّل که و زدن آیکون "نصب جوملا" این پیام ظاهر می شه

10) && !file_exists(JPATH_INSTALLATION.'/index.php')) { header('Location: ../index.php'); exit(); } // // Joomla system startup. // // Bootstrap the Joomla Framework. require_once JPATH_LIBRARIES.'/import.php'; // Force library to be in JError legacy mode JError::$legacy = true; // Botstrap the CMS libraries. require_once JPATH_LIBRARIES.'/cms.php'; // Joomla library imports. jimport('joomla.database.table'); jimport('joomla.environment.uri'); jimport('joomla.utilities.utility'); jimport('joomla.utilities.arrayhelper'); // Create the application object. $app = JFactory::getApplication('installation'); // Initialise the application. $app->initialise(); // Render the document. $app->render(); // Return the response. echo $app;
که البته وقتی کپی ش کردم اینجا از راست به چپ نوشته شده
کسی هست بتونه بگه مشکل چیه؟

با عرض سلام .

ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمائیم .

دوست عزیز لطفا قوانین انجمن را مطالعه و سوال جدید در تایپیک جدید مطرح شود . مشاهده قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

در پاسخ سوال شما :

جوملا را در لوکال نصب می کنید یا در هاست ؟

اگر هاست نصب می کنید هاست شما چیست ؟

هاست رایگان است ؟

هاست شما موارد مورد نیاز نصب جوملا را داراست ؟

موفق باشید .