توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای دیتا بیس انتقال از localhost به هاست واقعی
afshin1368
11-06-2012, 09:54 AM
سلام من تمام آموزش هایی رو که تو کتاب آموزش جوملای2.5 درباره انتقال از لوکال هاست به هاست واقعی هستش رو انجام دادم و مسیر پوشه tmp و log رو هم تنظیم کردم اما با خطای زیر مواجه میشم
Database connection error (2): Could not connect to MySQL.
لطفا راهنمایی بفرمایید .
samir
11-06-2012, 12:34 PM
سلام
اینا رو چک کن :
1-ببین که DataBase Host همون localhost هست، بعضی از هاست ها از یه اسم دیگه ای استفاده می کنن.
2-یوزر پس بانک رو توی configuration.php چک کن.
3-ببین یوزر بانکت دسترسی داره به بانک. وفتی یورزر رو تعریف کردی دسترسی دادی، یا متصلش کردی به بانک.
4-ببین نوع بانک رو درست انتخاب کردی، MySql یا MySqli.
در آخر هم اگه اینا نیود که هست معمولا، یه تیکت بفرست درخواست کن جدولای بانکت رو Repaire کنن، البته اگه خودت دسترسی داری توی PhpMyAdmin هم می تونی انجام بدی...
afshin1368
11-06-2012, 01:44 PM
سلام
همه تنظیمات رو چک کردم درست بود!!!!!! اما وقتی پایگاه داده رو هم repair کردم رو بعضی قسمت ها این خطا رو میداد
nazeredu_database.bak_nh5nr_finder_tokens note : The storage engine for the table doesn't support check
samir
11-06-2012, 03:25 PM
فک کنم فایل بانکت کامل Import نشده... یه بار دیگه یه Export بگیر از روی لوکال، Up کن ببین درست می شه...
poonoodi
11-06-2012, 05:29 PM
سلام
نکته : قبل از انتقال بک آپ از لوکال به هاست
یک نسخه جوملای مشابه روی هاست نصب کرده تا از صحت نصب و عملکرد صحیح هاست خود اطمینان حاصل کنید
سپس فایل ها و جداول رو جایگزین و فایل کانفیگ را ویرایش کنید
موفق باشید
afshin1368
11-07-2012, 07:41 AM
با سلام
هاست من هیچ مشکلی نداره و نسخه های مختلف جوملا روش نصب کردم اما زمان انتقال هاست این مشکل پیش اومده
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.