توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درخواست کامپوننت دانلود و آپلود فایل در جوملا2.5.7
ali_livero
11-08-2012, 09:06 AM
با سلام
من یک کامپوننت ساده فارسی و تر و تمیز (ترجیحا فارسی باشد) میخوام که کار دانلود فایل و آپلود فایل رو در سایتم انجام بده؟؟(مدیر یک چیزی بزاره تا بازدیدکننده ها بتونن در سایت دانلود کنن) کاربر هم بتونه یک چیزی رو آپلود کنه توی سایت و مدیر بیاد اون فایل رو چک کنه و تایید کرد برای دانلود عموم قرار بده(لینک دانلود بزارید تا دانلود کنیم)؟؟ گزینه آخر اگر افزونه فارسی جالبی پیدا نشد شاید از انگلیسی استفاده کردیم.
خوانساری
11-08-2012, 09:36 AM
با سلام
دوست عزیز در سایت جهانی جوملا چندیدن کامپوننت وجود داره که برای این منظور طراحی شده اند. به طور مثال می توانید از «فوکا دانلود» و یا «جی دانلود» استفاده کنید. این هم یک لینک از جوملای جهانی==> دانلودها (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ali_livero
11-08-2012, 07:04 PM
خوانساری جان من افزونه فارسی میخوام!!
poonoodi
11-08-2012, 08:40 PM
شما دوست عزیز همانطور که اقای خوانساری فرمودن یکی از دو افزونه فوکا یا جی دانلود رو انتخاب کنید
فاسی اش پیدا میشه
مثلا برای فارسی کردن جی دانلود از لینک موجود در امضای من ( عیدی) میتونید استفاده کنید کارتون رو راه میاندازه
موفق باشید
ali_livero
11-09-2012, 07:31 AM
با سلام و خسته نباشید
اگر میشه لینک دانلود
jDownloads 1.9.0 _جوملا 2.5 رو به من بدید من از این سایت های خارجی سر در نمیارم.طریقه نصب هم یک توضیحی بدید اوباید افزونه انگلیسی نصب بشه بعد فایل فارسی رو نصب کنیم.؟ با تشکر
shamimi
11-09-2012, 07:50 AM
جی دانلود آخرین نسخه 1.9.1
دانلود از سرور ایران : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دانلود از سایت جی دانلود:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فارسی ساز هم دوست خوبمون به عنوان عیدی قرار داده اند
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.