ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال قرار دادن دانولد های jdownload در یک مطلب همرا با لینک های داخلی و غیره

vahid162
11-08-2012, 09:30 PM
سلام دوستان.من میخوام یه مطلب رو به یه منو لینک کنم به این صورت که دانلود های جی دانلود هم بشه داخلش قرار داد.بخوام واضح تر توضیح بدم میخوام وقتی کاربرا اون صفحه رو باز می کنن همش لینک باشه حالا چندتاییش مربوط به جی دانلود ک وقتی روش کلیک میکنن برن برا صفحه ی دانلود ، بقیه هم مربوط به مطالب دیگه ک وقتی روش کلیک میکنن مثلا هر کدوم یه مقاله باز کنه.باید چیکار کنم؟

vahid162
11-09-2012, 03:05 PM
سلام دوستان.من میخوام یه مطلب رو به یه منو لینک کنم به این صورت که دانلود های جی دانلود هم بشه داخلش قرار داد.بخوام واضح تر توضیح بدم میخوام وقتی کاربرا اون صفحه رو باز می کنن همش لینک باشه حالا چندتاییش مربوط به جی دانلود ک وقتی روش کلیک میکنن برن برا صفحه ی دانلود ، بقیه هم مربوط به مطالب دیگه ک وقتی روش کلیک میکنن مثلا هر کدوم یه مقاله باز کنه.باید چیکار کنم؟تقریبا میخوام همچین کاری کنم ک مثلا یه صفحه درست کنم به عنوان مقاله ها..یه سری که در قالب pdf هست و لینک شده به جی دانلود یه سریش لینک شده به مقاله هایی ک خودم دستی نوشتم به مطاب دیگه..مثلا:از خازن های جامد چ میدانیدبرترین کارت گرافیک سال 2012طول عمر باطری نوت بوک خود را افزایش دهیدصفحه نمایش های جدیدکسی کمک کنه ممنون میشم؟؟؟؟

mersad
11-12-2012, 12:55 PM
دروود

از این افزونه میتونید استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در پناه ایزد