PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال چرا این پیغام در virtuemart میاد؟

faraday
11-09-2012, 12:38 PM
سلام
من برای virtuemart منو ساختم و 16 تا منو آیتم بهش assign کردم و در نهایت یک ماژول براش ساختم، ولی در سایت این پیغام رو مینویسه دلیلش چی هست؟ :question:

Info: Assign the VirtueMart component to a menu item

نمایش منو های virtuemart مشکلی نداره.

mersad
11-12-2012, 12:47 PM
دروود

نام مستعا ر منوهای ساخته شده رو به صورت انگلیسی قرار بدید

در پناه ایزد

faraday
11-12-2012, 05:56 PM
دروود

نام مستعا ر منوهای ساخته شده رو به صورت انگلیسی قرار بدید

در پناه ایزد

سلام
تمام نام ها انگلیسی هست :(

shmata
11-12-2012, 07:08 PM
چک کنید ببینید مواردی که به آیتم های منو تون assign کردید از حالت انتشار خارج نشده باشه
اگر به مجموعه ها در بخش ها مختلف در VM منو assign کردید چک کنید ببینید اون مجموعه ها ام مشکلی نداشته باشند . .

faraday
11-12-2012, 08:08 PM
چک کنید ببینید مواردی که به آیتم های منو تون assign کردید از حالت انتشار خارج نشده باشه
اگر به مجموعه ها در بخش ها مختلف در VM منو assign کردید چک کنید ببینید اون مجموعه ها ام مشکلی نداشته باشند . .

ممنون از راهنمایی دوستان
من برای هر 14 منو تایپ در virtuemart، منو آیتم ساختم و همشون پابلیک و پابلیش هستند، نمیدونم چرا این دوتا ایرور رو دارم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>