PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با کامپوننت k2

efat tabai
11-10-2012, 08:24 AM
سلام

یک مشکلی که برام پیش میاد وقتی با آیتم های کامپوننت k2کار میکنم این هستش که وقتی تنظیمات مربوط به آن رو تغییر میدم بعد از ذخیره کردن و بستن برای بازگشت به همان آیتم با این پیغام خطا رو به رو میشم

500 - یک خطا رخ داده است DateTime::__construct() [datetime.--construct (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Failed to parse time string (-2668-68690-20 00:00:00) at position 3 (6): Unexpected character
برگشت به کنترل پنل (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

لطفا راهنمایی کنید دوستان

hadi anvari
11-10-2012, 10:34 AM
سلام

یک مشکلی که برام پیش میاد وقتی با آیتم های کامپوننت k2کار میکنم این هستش که وقتی تنظیمات مربوط به آن رو تغییر میدم بعد از ذخیره کردن و بستن برای بازگشت به همان آیتم با این پیغام خطا رو به رو میشم

500 - یک خطا رخ داده است

DateTime::__construct() [datetime.--construct (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Failed to parse time string (-2668-68690-20 00:00:00) at position 3 (6): Unexpected character
برگشت به کنترل پنل (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

لطفا راهنمایی کنید دوستان

lمشکل شما مشکل بسیاری از کاربران K2 هست.
متاسفانه K2 از تاریخ شمسی پشتیبانی نمی کنه و این مشکل به همین دلیل رخ می ده.
برای این کار باید هنگام ذخیره و یا ویرایش آیتم یا مطلب در K2 تاریخ ایجاد و ویرایش رو حذف کنید و اجازه بدید خود K2 تاریخ رو درچج کنه
البته این کار هنگام ویرایش یک مطلب برای شما مشکل ایجاد می کنه و k2 تاریخ جدید رو درج می کنه.
البته این مشکل هم راه حلی داره و اون هم ویرایش تاریخ مطلب از طریق phpMyAdmin هست...

efat tabai
11-11-2012, 07:15 AM
سلام دوستان
مشکل من حل شد فقط با برگرداندن زبان مدیریت به EN و همچنین یه جای دیگه خوندم که اگر پلاگین های از نوع finder روغیر فعال کنیم مشکل حل میشه

این لینک هم میتونه به دردتون بخوره

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بازم ممنون

m.riyahi
12-21-2012, 11:21 PM
با سلام
راه حل های موجود برای تاریخ فارسی کی ۲ به هیچ عنوان کاربردی نبوده و بسیار مشکل دارد.
بنده به شدت به تاریخ فارسی این افزونه احتیاج دارم و حاضر هر هزینه برای فارسی سازی کامل تاریخ کامپوننت کی ۲ پرداخت نمایم.
در صورت تمایل به همکاری به بنده اطلاع دهید.
بنده خیلی عجله دارم و این درخواست من به خاطر عجله بنده در این کار است.
ببینید کی۲ جدید تاریخ جداگانه برای خودش دارد. لطفا قبل از پاسخ بنده نگاهی به تاریخ و مشکل آن بی اندازید.
mahdi.riyahi@gmail.com
موفق باشید