PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کتابحانه ی الکترونیکی

ice man
11-12-2012, 04:31 PM
سلام به دوستان گرامی

دوستان من نیازمند یک کتابخانه ی الکترونیکی برای جوملا ی 2.5 هستم به نظر شما از چه کتابخانه ای استفاده کنم که با جوملای 2.5 سازگار باشه. اگه بتونه علاوه بر کتاب مدیا رو هم به صورت کتاب خانه در بیاره خیلی بهتره.

راستی دوستان میشه بگید توی آدرس زیر داره از چه افزونه ای برای اسلاید شو سر صفحه استفاده می کنه.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ممنون می شم پاسخ بدید.

باتشکر

elyastel
11-12-2012, 05:01 PM
سلام دوست عزيز

اگه منظورتون ebook است مورد زير رو يه بررسي بفرمائيد:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

وگرنه موارد زير رو هم بررسي بفرمائيد:

راستی دوستان میشه بگید توی آدرس زیر داره از چه افزونه ای برای اسلاید شو سر صفحه استفاده می کنه

در اين مورد:

فكر ميكنم اين اسلايدر از اجزاء قالب تجاري shelf (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) باشه.

لطفا" سوالات مختلف رو در تاپيك هاي جدگانه مطرح بفرمائيد تا زودتر به نتيجه مطلوب برسيد

موفق باشيد