توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول آمار سایت رو چپه نشون میده :(
faraday
11-13-2012, 07:55 PM
سلام
من ماژول vinaora visitors counter رو نصب کردم، ولی عدد ها رو چپه نشون میده چرا :angry:
این 14 هست مثلا
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
elyastel
11-13-2012, 09:03 PM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>جابجائي-ارقام-در-آملرگير-سايت موفق باشید
faraday
11-13-2012, 10:20 PM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>جابجائي-ارقام-در-آملرگير-سايت موفق باشید
این آدرس JoomlaRoot\modules\mod_vvisit_counter\css رو چجوری باید برم؟ از هاست هست؟ چون من به هاست سایتمون دسترسی ندارم
elyastel
11-14-2012, 05:11 AM
سلام
بله دوست عزيز در هاستتونون مسير فوق رو طي بفرمائيد.
در ادامه بفرمائيد، براي ، آپلود فايها به چه روشي اقدام ميفرمائيد!؟آيا از ftp استفاده ميفرمائيد؟
موفق باشيد
faraday
11-14-2012, 10:20 AM
سلام
بله دوست عزيز در هاستتونون مسير فوق رو طي بفرمائيد.
در ادامه بفرمائيد، براي ، آپلود فايها به چه روشي اقدام ميفرمائيد!؟آيا از ftp استفاده ميفرمائيد؟
موفق باشيد
من تو جوملا تازه کارم، نه با مدیا منیجر
elyastel
11-14-2012, 10:54 AM
سلام
مشكلي نيست دوست عزيز
شما بايد بالاخره به پوشه module دسترسي پيدا كرده و اين افزونه رو بيابيد و تغييرش بديد!
پيشنهاد ميكنم به همون مكاني كه نسخه جوملاتونو بارگذاري و آپلود كرديد مراجعه كرده و در آنجا پوشه ماژول و افزونه مذكور رو بيابيد.
ضمننا"مشابه اين افزونه به شكل بومي شده اون در قسمت افزونه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) نيز موجوده و ميتونيد ازش استفاده كنيد.
موفق باشيد
faraday
11-14-2012, 11:05 AM
سلام
مشكلي نيست دوست عزيز
شما بايد بالاخره به پوشه module دسترسي پيدا كرده و اين افزونه رو بيابيد و تغييرش بديد!
پيشنهاد ميكنم به همون مكاني كه نسخه جوملاتونو بارگذاري و آپلود كرديد مراجعه كرده و در آنجا پوشه ماژول و افزونه مذكور رو بيابيد.
ضمننا"مشابه اين افزونه به شكل بومي شده اون در قسمت افزونه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) نيز موجوده و ميتونيد ازش استفاده كنيد.
موفق باشيد
ok، خیلی ممنون از پیگیری و پاسختون، تو سایت اصلی جوملا دیدیم برای jv vounter خیلی نقد تو کامنتا نوشته بودن و گفته بودن الکی میشماره و از این چیزا
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.