توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ویرایش فایل configeration
successfulman
11-15-2012, 06:51 PM
سلام. من سایتم رو ساختم و هاست هم خریدم و میخوام سایت رو از لوکال هاست به هاستی که خریدم انتقال بدم . الان به مرحله ی ویرایش فایل configeration رسیدم. میدونم کدوم موارد باید تغییر بدم اما نمیدونم جاشون دقیقا باید چی بنویسم .
مثلاً در فایل configeration این مورد باید تغییر کنه :
var $log_path = 'F:\\XAMPP\\htdocs\\englishlearners\\logs';
به جاش چی باید بزارم ؟
این مشکل رو برای موارد دیگه هم دارم
همه ی لینک های آموزشی رو هم خوندم اما کمکم نکرد
Local
11-15-2012, 07:40 PM
سلام
آموزش: انتقال سایت جوملایی، تهیه پشتیبان و وارد کردن دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:_انتقال_سایت_جوملایی، _تهیه_پشتیبان_و_وارد_کردن_دی تابیس)
این مقاله رو مطالعه کنید
جزئیات فایل config هم دکر شده
با تشکر
successfulman
11-15-2012, 07:47 PM
این مقاله رو خوندم اما وقتی به ویرایش var $log_path = 'F:\\XAMPP\\htdocs\\englishlearners\\logs میرسه نمیگه چی رو از کجا باید جاش بزارم
اگه امکانش هست ساده بهم توضیح بدید. من کاملا مبتدی هستم
لطفا کمکم کنید دامنه ی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> از وضعیت عجیب الانش در بیاد و بتونم سایتی که ساختم رو انتقال بدم
successfulman
11-15-2012, 08:02 PM
دوستان از ساعت دوازده ظهر دارم سایت رو کامل میکنم الان تو این بخشای آخر موندم. ممنون میشم کمکم کنید تمومش کنم
mersad
11-15-2012, 09:30 PM
دروود
فایل های شما در روت قرار نداره !
وقتی هیچ فایلی نیست و فایل تنظیمات هم نیست ! با ادیت فایل نتیجهای نمیگیرید !!!
ابتدا قایل ها رو به درستی انتقال بدید و سپس دیتابیس رو ایمپورت کنید و سپس فایل تنظیمات رو طبق اموزش تغییر بدید
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.