PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال نام کابری در جوملا2.5

ali_livero
11-17-2012, 02:35 PM
با سلام
1-من میخوام کاربر در نام کاربری حروف انگلیسی،عدد و -_. مجاز باشه وارد کنه.
2-حروف فارسی ، و بقیه کاراکترها مثله !@#$%^&*)(=+ نتونه وارد کنه پیغام بده حروف غیر مجاز.
لطفا راهنمایی کنید؟؟

mahdi.manian
11-17-2012, 04:36 PM
درود

از کامپوننت cb یا همان community builder استفاده کنید.

موفق باشید.

shmata
11-17-2012, 05:25 PM
با سلام
1-من میخوام کاربر در نام کاربری حروف انگلیسی،عدد و -_. مجاز باشه وارد کنه.
2-حروف فارسی ، و بقیه کاراکترها مثله !@#$%^&*)(=+ نتونه وارد کنه پیغام بده حروف غیر مجاز.
لطفا راهنمایی کنید؟؟

1. بنده قبلا تست کرده بود وقتی از طریق مدیریت (back end) سایت اقدام به ایجاد کاربر میکنید میتونید در نام کاربری , کاربرانی که ایجاد میکنید از کاراکتر های -_. استفاده کنید و هیچ مشکلی نیست ولی fron-end رو تست نکردم
2. function ای که بعد از کلیک کردن برروی دکمه ذخیره اجرا میشه

Joomlaroot\components\com_users\models\registratio n.php

function register($temp

است اگر به php تسلط داشته باشید میتونید از این آدرس اونو طبق نیاز خودتون ویرایشش کنید .

ali_livero
11-18-2012, 08:03 AM
سلام
ممنون- یکم بیشتر کمک می کنی متوجه نشدم-توی این فایل چکار کنم یک کوچولو پی اچ پی بلدم یکم بیشتر راهنمایی کن،کدوم خط را با چه چیزی جابجا کنم تا درست بشه،کد خاصی هست برام بفرست.

mahdi.manian
11-18-2012, 06:49 PM
همانطور که shmata (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
عزیز اشاره کردند، اگه php بلد هستید فایلی که گفته شد را ویرایش کنید.

اگه نه افزونه های قدرتمند سازی ثبت نام مثل community builder را تست کنید ببینید چنین امکاناتی را دارند یا خیر.

موفق باشید.

ali_livero
11-18-2012, 08:43 PM
لینک دانلود این کامپوننت رو بده تا دانلود کنیم،اگر فارسی باشه خیلی خوب میشه؟؟

مهدی.
11-18-2012, 10:33 PM
سلام

joomla police رو در گوگل سرچ کنید پیدا خواهید کرد !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست