PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف اشتباهی کامپوننت تبلیغات

mehdininja
11-18-2012, 07:22 PM
سلام

من به اشتباهی کامپوننت تبلیغات رو حذف کردم . حالا چطوری باید دوباره نصبش بکنم ؟؟؟

mahdi.manian
11-18-2012, 07:45 PM
درود

یک بسته خام جوملا 1.5 بردارید. آن را اکسترکت کرده. سپس دو پوشه /administrator/components/com_banners/ و /components/com_banners/ را زیپ کرده و روی هاست آپلود و اکسترکت کنید. البته این دو آدرس را هم در هاست باید در همان آدرس ها آپلود کنید. برای راحتی کار پیشنهاد میشه که کل جوملای خام را روی هاستتون اکسترکت کنید.

سپس وارد phpmyadmin هاست شوید. پس از وارد شدن به دیتابس مربوطه، در سربرگ sql، کد های زیرا وارد کنید و روی دکمه go کلیک کنید تا عمل Run SQL query/queries انجام شود:

INSERT INTO `jos_components` VALUES (1, 'Banners', '', 0, 0, '', 'Banner Management', 'com_banners', 0, 'js/ThemeOffice/component.png', 0, 'track_impressions=0\ntrack_clicks=0\ntag_prefix=\ n\n', 1);INSERT INTO `jos_components` VALUES (2, 'Banners', '', 0, 1, 'option=com_banners', 'Active Banners', 'com_banners', 1, 'js/ThemeOffice/edit.png', 0, '', 1);INSERT INTO `jos_components` VALUES (3, 'Clients', '', 0, 1, 'option=com_banners&c=client', 'Manage Clients', 'com_banners', 2, 'js/ThemeOffice/categories.png', 0, '', 1);

به همین سادگی!

البته این هم که شما گفتید کامپوننت تبلیغات نیست بلکه بنر هست!

موفق باشید.

shamimi
11-18-2012, 07:54 PM
یا اگر هاست شما بکاپ روزانه دارد بگید براتون برگرداند به یکروز قبل

mahdi.manian
11-19-2012, 03:51 PM
درود

نیازی به بک آپ نیست. اگه بخواهیم برای هر کاری بک آپ برگردونیم که نمیشه عزیز! بک آپ را باید زمانی مورد استفاده قرار داد که هیچ راه حلی نباشه!!!

کاری که گفتم را انجام بدید نتیجه خواهید گرفت.

موفق باشید.

mehdininja
11-20-2012, 08:22 PM
درود

جناب شمیمی این کامپوننت چند ماهی میشه پاک شده الان گفتم در انجمن مطرح کنم راه حلش رو بدونم .

آقا مهدی اون دوتا کام هم آپلود می کنم . فعلا نیازی بهش نیست بمونه . اگر اکسترکت بکنم در مدیریت جوملا هم نمایش داده خواهد شد یعنی ؟

shmata
11-21-2012, 07:31 AM
درود

جناب شمیمی این کامپوننت چند ماهی میشه پاک شده الان گفتم در انجمن مطرح کنم راه حلش رو بدونم .

آقا مهدی اون دوتا کام هم آپلود می کنم . فعلا نیازی بهش نیست بمونه . اگر اکسترکت بکنم در مدیریت جوملا هم نمایش داده خواهد شد یعنی ؟

منظور دوستمون اینه که شما فایل های کامپوننت تبلیغات را در پوشه های components سایت و مدیریت قرار دهید و بعد آنها را unzip (اکسترکت) کنید و بعد query ارائه شده در پست دوم را اجرا کنید کامپوننت تبلغات مجددا در جوملا تون نصب خواهد شد.
اگر تمایل به انجام این کارها ندارید میتونید از این افزونه هم استفاده کنید : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>