ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افت ناگهانی و شدید ورودی گوگل و فت بازدید سایت

vahidf
11-20-2012, 07:15 AM
سلام
سایت من روزانه حدود 100 تا 150 مورد ورودی از گوگل داشت و آمار بازدید صفحات هم حدود 400 تا 500 بود. چند روز پیش سایت رو به نسخه جدید منتقل کردم. در چند روز اول آماز بازدید نسبت به قبل افزایش هم یافت. چون محتوای سایت نسبت به نسخه قدیم افزایش پیدا کرده بود. ولی از دیروز به طور بسیار ناگهانی آمار ورودی از گوگل افت کرده به طوری که دیروز به 10 مورد و بازدید 70 صفحه رسید. امروز هم اوضاع به همین نحو هستش....
به نظر شما مشکل از کجاست؟ چرا اینطوری شده؟ سایت مپ رو هم توی گوگل وبمستر ثبت کردم

vahidf
11-20-2012, 08:37 AM
اینو هم بگم که مدتیه که با باز کردن سایت، سایت پیوندها هم به صورت پاپ آپ باز میشه!

shamimi
11-20-2012, 09:06 AM
شاید در گوگل جز لیست های سیاه قرار گرفته اید زیرا گوگل سیستم پاندای خودشو فعال کرده که حتی متونی که شبیه به هم باشند و در سایت های دیگر قرار گرفته باشند را مورد این لیست قرار می دهد که ورودی و رنکینگ کاهش می یابد
بهتر روی Seo کار کنید

vahidf
11-20-2012, 09:25 AM
شاید در گوگل جز لیست های سیاه قرار گرفته اید زیرا گوگل سیستم پاندای خودشو فعال کرده که حتی متونی که شبیه به هم باشند و در سایت های دیگر قرار گرفته باشند را مورد این لیست قرار می دهد که ورودی و رنکینگ کاهش می یابد
بهتر روی Seo کار کنید
متون که شبیه به هم هست چون من محصولات شرکت های مختلف رو توی سایتم گذاشتم و طبیعتا توضیحات اونها هم از سایت اصلی گرفته شده و خیلی از سایت های دیگه هم اون متون رو برداشتند.
در رابطه با سئو بیشتر توضیح میدید؟ من در حال حاضر از کامپوننت sh404sef استفاده میکنم. چه کارایی باید انجام بدم؟

shamimi
11-20-2012, 10:37 AM
متون که شبیه به هم هست چون من محصولات شرکت های مختلف رو توی سایتم گذاشتم و طبیعتا توضیحات اونها هم از سایت اصلی گرفته شده و خیلی از سایت های دیگه هم اون متون رو برداشتند.
در رابطه با سئو بیشتر توضیح میدید؟ من در حال حاضر از کامپوننت sh404sef استفاده میکنم. چه کارایی باید انجام بدم؟
پیشنهاد می کنم با کمی تغییر این متون را وارد کنید و یا آنها را گسترش دهید .
از بک لینک ها استفاده نکنید
و داکیومنتی که لینک کرده ام بخوانید و اشتباهات خود را رفع کنید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D9%87_%D8%AF%D8%B1_%D8%B3%D8%A6%D9%88_%D9%88%D8%A8 _%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&redirect=no
موفق باشید

vahidf
11-20-2012, 12:05 PM
با تشکر از توضیحاتتون. منظور از بک لینک چیه؟

shamimi
11-20-2012, 12:15 PM
سایت هایی که شما باهاشون تبادل می کنید دیگر اثر ندارد و باعث افت خواهد شد نه پیشبرد

mehdininja
11-20-2012, 12:22 PM
درود

دوست عزیز وحید

1 . کپی نکنید چون اون دوران گذشت و گوگل پاندا و گوگل پنگوئن با سایتهای کپی بردار نمره منفی میدن که نتیجش افت ورودی از گوگل می باشد .

2. بهترین راه اینکه شما بدونید اون کلمه یا جمله که جستجو شده قبل از تغییرات که دادید در چه صفحه از گوگل قرار داشته اند و الان در چه صفحه هستند .

3 . کم شدن جستجو کلمات

vahidf
11-20-2012, 12:23 PM
یه مورد بک لینک فقط روی سایت دارم که اون هم مربوط به سایت های مجموعه خودمون میشه. به نظرتون حذف کنمش؟

vahidf
11-20-2012, 12:31 PM
درود

دوست عزیز وحید

1 . کپی نکنید چون اون دوران گذشت و گوگل پاندا و گوگل پنگوئن با سایتهای کپی بردار نمره منفی میدن که نتیجش افت ورودی از گوگل می باشد .

2. بهترین راه اینکه شما بدونید اون کلمه یا جمله که جستجو شده قبل از تغییرات که دادید در چه صفحه از گوگل قرار داشته اند و الان در چه صفحه هستند .

3 . کم شدن جستجو کلمات

1- یه جورایی نمیشه کپی نکرد چون من دارم محصولات شرکت های مختلف رو توی سایت عرضه می کنم. طبیعیه که مشخصات و توضیحات اونا رو از سایت شرکت سازنده میگیرم. با این حال چه راهی پیشنهاد میکنید؟

2- چند روز پیش با جستجوی "نمایندگی بوتان" سایت من رتبه 2 گوگل رو داشت اما الان رتبه 10!!!

3- ؟؟

mehdininja
11-20-2012, 12:45 PM
اگر سایت شما wikimapia.org است رتبش 10 یا اگر سایتتون <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رتبه اش 2 در گوگل انگلیسی . این رتبه ها در گوگل فارسی فرق میکنه .

اگر کپی میکنید سعی کنید توضیحات بیشتر رو رد مورد محصول اضافه کنید اندازه رنگ عکس کشور سازنده ، توضیح در مورد محصول . رقابت بر سر این متن ها هستند . و سایت شما در متن ها کم اورده . منظور از کم ، توضیحات بیشتر نیست ، کیفیت و عدم کپی برداری از سایت های مشابه هست

3 . شاید جستجوی نمایندگی بوتان امروز 100 بود فردا 10 مورد بود . تعداد کلیک هم مورد توجه گوگل هست .

vahidf
11-20-2012, 12:58 PM
اگر سایت شما wikimapia.org است رتبش 10 یا اگر سایتتون <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رتبه اش 2 در گوگل انگلیسی . این رتبه ها در گوگل فارسی فرق میکنه .

اگر کپی میکنید سعی کنید توضیحات بیشتر رو رد مورد محصول اضافه کنید اندازه رنگ عکس کشور سازنده ، توضیح در مورد محصول . رقابت بر سر این متن ها هستند . و سایت شما در متن ها کم اورده . منظور از کم ، توضیحات بیشتر نیست ، کیفیت و عدم کپی برداری از سایت های مشابه هست

3 . شاید جستجوی نمایندگی بوتان امروز 100 بود فردا 10 مورد بود . تعداد کلیک هم مورد توجه گوگل هست .

سایت من behsazenergy.net هست

mehdininja
11-20-2012, 01:30 PM
درود دوباره

1 . سایت شما در گوگل فارسی و انگلیسی رتبه 12 هست .

2 . تجربه ثابت کرده که می شه این سایت ها رو از رتبه های پایین به رتبه های 1 الی 5 رسوند . وقتی کلمه بوتان یا نمایندگی بوتان یا هر کلمه مربوط به محصولات سایت جستجو بشه سایت مربوطه در رتبه ی ذکر شده قرار بگیرد .

3 . بازدید کننده هدفمند=فروش بیشتر

vahidf
11-21-2012, 06:23 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینم نمودار بازدید از سایت که از روز 19 نوامبر به شدت افت کرده!

mra7573
11-21-2012, 09:20 PM
عزیز کپی نکن دیگه

vahidf
11-22-2012, 07:08 AM
چون مطالبی که من تو سایت وارد کردم توضیحات و مشخصات فنی دستگاه های مختلف هست طبیعتأ نمی تونم از خودم چیزی در بیارم. مجبورم از سایت شرکت سازنده مشخصات فنی مربوطه رو استخراج کنم. شما راه حلی برای این موضوع دارید؟