توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برا حل مشکل قالبم
shayan3040
11-20-2012, 09:54 AM
سلام من یک ماژول تبلیغ گوشه ای که به صورت ورقه ای هست رو نصب کردم ولی قالبم پهن شده یعنی قسمت پایین قالب اون اکسرول هست نمیدونم اسمش چیه می کشی سمت چپ قالب کش میاد چطوری درستش کنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
shamimi
11-20-2012, 10:52 AM
در موزیلا برای من مشکلی نداشت و اسکرول زیر پدید نیامد
بهتر ماژول تبلیغ را حذف کنید اگر مشکل برطرف شد که معلوم می شود مشکل از آن ماژول است در غیر اینصورت مشکل از قالب است:idea:
shmata
11-20-2012, 11:08 AM
سلام من یک ماژول تبلیغ گوشه ای که به صورت ورقه ای هست رو نصب کردم ولی قالبم پهن شده یعنی قسمت پایین قالب اون اکسرول هست نمیدونم اسمش چیه می کشی سمت چپ قالب کش میاد چطوری درستش کنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مشکل از نحوه راست کردن قالب پیش فرض سایت تونه به آدرس
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بروید و در خط 6
direction:rtlرا حذف کنید و تک تک المنت ها از اول راست کنید (با توجه به padding ها و margin ها و float ها)
shayan3040
11-20-2012, 01:46 PM
مشکل از نحوه راست کردن قالب پیش فرض سایت تونه به آدرس
بروید و در خط 6
direction:rtlرا حذف کنید و تک تک المنت ها از اول راست کنید (با توجه به padding ها و margin ها و float ها)
ممنون یعنی باید هرجا که نوشته
left من اونو تبدیل به right کنم حقیقتش من زیاد بلد نیستم شرمنده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.