ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ماژول Youretro Slider در صفحه اصلی

efat tabai
11-20-2012, 12:36 PM
سلام

دوستان من دارم روی سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> کار میکنم مشکلی برخوردم این هستش که وقتی در صفحه اصلی روی هر کدوم از توضیحات عکس های هدر کلیک میکنم آدرس صفحه رو مرورگر تغییر میکنه ولی به صفحه مربوطه اش نمیره ولی در دیگر صفحات این مشکل رو نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در تنظیمات مربوط به ماژول هم چیزی نیست که ربط به آن داشته باشه و من روی لوکال که کار میکردم اصلا چنین مشکلی رو ندشتم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

با تشکر

elyastel
11-20-2012, 01:24 PM
سلام

يه سوال: لينك اين تصاوير رو از كجا و چگونه استخراج كرده و براي اين ماژول تعريف كرديد !؟

موفق باشيد

efat tabai
11-22-2012, 08:38 AM
سلام دوست عزیز

لینک رو از جای بخصوصی استخراج نکردم این یکی از ویژگی های این ماژول بود که تایتل و یکسری از متن مربوط به آیتم ها شو نشون میده و وقتی روی آن کلیک میکردی یه صفحه دیگه باز میشه و آن رو کامل با عکس بزرگ شده اش نمایش میده!!!

یعنی مشکل از چیه؟

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید این واسم خیلی مهمه که توی صفحه اصلی این لینک ها درست باشه

elyastel
11-22-2012, 08:50 AM
سلام

صيحيح! پس لينكها به صفحات محتواي سايت لينك نيستنند؟
در اينصورت فقط بايد از روي تنظيمات خود ماژول اونارو تصحيح بفرمائيد!
حالا به چه شكل ، نميدونم! اما از قسمت مديريت ماژول حالتهاي مختلفش امتخان بفرمائيد.

موفق باشيد