توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بسته نصبی جوملا
ALIREZA10025
11-20-2012, 08:38 PM
با سلام
دوستان عزیز من میخواهم یک سایت جوملا 2.5 طراحی کنم پیشنهاد اساتید عزیز استفاده از بسته نصبی هست یا نصب جوملا 2.5.7
اگر بسته نصبی نظر شماست یک بسته نصبی خوب که اسلاید شو هم داشته باشه معرفی بفرمایید
kianesfahan
11-21-2012, 05:38 AM
با عرض سلام .
دوست عزیز شما با نصب خود جوملا و قالب های پیشفرض هم می توانید یک سایت شیک راه اندازی کنید .
توجه داشته باشید اگر نیاز به ماژول اسلاید شو دارید یک ماژول اسلاید شو را در یک موقعیت قالب قرار دهید .
موفق باشید .
sahama
11-21-2012, 07:08 AM
در تکمیل حرفای دوستمون همه بسته های جوملا نصبی هستند
منظورتون از بسته نصبی چیه؟ اگر منظورتون کوییک استارت ها است با نصب افزونه ها بر روی بسته های اصلی می توان به ظاهر کوییک استارت ها رسید که این کار بهتر از استفاده کامل از یک کوییک استارت است
مگر زمانی که افزونه هایی روی بسته کوییک استارت نصب شده باشه که در اختیار ما نباشه
ALIREZA10025
11-21-2012, 04:00 PM
دوستان برخی بسته های نصبی هستند که شامل مدیریت محتوا ، قالب ، ماژول و افزونه نصب شده هستند و باید آنها را مانند نصب جوملا از صفر شروع کرد . منظورم اینه که برخی این بسته های نصبی خیلی کاملند و امکانات کاملی روی آنها نصب شده . من اگر بسته نصبی را نصب کنم آن موقع بازهم مانند جوملا 2.5 امکان مانور در مورد افزونه و ماژولهای جدید دارم
kianesfahan
11-22-2012, 05:43 AM
دوستان برخی بسته های نصبی هستند که شامل مدیریت محتوا ، قالب ، ماژول و افزونه نصب شده هستند و باید آنها را مانند نصب جوملا از صفر شروع کرد . منظورم اینه که برخی این بسته های نصبی خیلی کاملند و امکانات کاملی روی آنها نصب شده . من اگر بسته نصبی را نصب کنم آن موقع بازهم مانند جوملا 2.5 امکان مانور در مورد افزونه و ماژولهای جدید دارم
با عرض سلام .
بله امکانش هست . ان بسته ها فقط قالب ها و ماژول های اماده دارند و شما نیز می توایند باز افزونه های دلخواه خود را نصب نمائید .
موفق باشید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.