ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال بلاگ در صفحه اصلی ؟

jozef2070
11-20-2012, 11:13 PM
سلام به همگی
من می خوام تو صفحه اصلی از طرح بلاگ بندی می خوام استفاده کنم ولی هر کار کردم نشد .
تو منوی اصلی می تونم طرح بلاگ درست کنم ولی چطور اینا رو باید بیارم تو صفحه اصلی ؟
جستجو هم زیاد کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم .

محمد محسنی
11-21-2012, 07:06 AM
دوست عزیز سلام

منظور شما از طرح بندی بلاگ چیست؟

نکته:
برای نمایش مطالب بصورت بلاگ در صفحه اول مطالب شما باید ویژه باشد.

یا حق.

sahama
11-21-2012, 07:17 AM
با سلام
تیک کنار اون منو رو بزنید و بعد در بالا سمت چپ دکمه خانه رو بزنید تا در ستون خانه روبری منوی مورد نظر شما یک ستاره زرد رنگ ظاهر بشه

jozef2070
11-21-2012, 09:21 AM
با سلام
تیک کنار اون منو رو بزنید و بعد در بالا سمت چپ دکمه خانه رو بزنید تا در ستون خانه روبری منوی مورد نظر شما یک ستاره زرد رنگ ظاهر بشه

با تشکر
اینطوری بلاگ میاد تو صفحه اصلی ولی من اگه بخوام چند منو بیان تو صفحه اصلی دیگه نمیشه . چون فقط یه منو رو می تونم ستاره دار کنم . ؟؟؟
راستی یه سوال دیگه تو صفحه اصلی 1 مطلب بیشتر نمایش داده نمی شه باید چی کار کنم که بیشتر بشن ؟

sahama
11-21-2012, 12:34 PM
منوی صفحه اصلی فقط یکی می تونه باشه و اگر شما بخوای چند چیز رو در صفحه اصلی نشون بدی باید از ماژول ها استفاده کنی

jozef2070
11-21-2012, 01:13 PM
الان من یک برای بلاگ بندی فقط می تونم یک مجوعه رو بهش متصل کنم . باید چی کار کنم که بتونم مجموعه های زیادی بهش وصل کنم .
با چه ماژولی باید این کار و انجام بدم که مثل بلاگ بندی بشه !
مثال همین سایت جوملا فارسی مطالبش به صورت بلاگ بندی هستند من هم نمونه اینو می خوام .

firoozmandan
11-24-2012, 11:14 AM
سلام

در جوملا فارسی منو صفحه اصلی از کامپوننت Frontpage یا همان صفحه اصلی استفاده شده و هر خبری که تیک انتشار در صفحه اول را بخورد در این قسمت نمایش داده می شود.
از تنظیمات این منو می توانید چیدمان مطالب را تغییر دهید

یا علی