ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال پیغام خطا هنگام نصب بسته قالب

senobarrr
11-21-2012, 11:09 AM
سلام دوستان گرامی من هنگامی که بسته نصبی قالب bazaar رو روی لوکال نصب می کنم این پیغام خفن رو میده نمیدونم از چیه یا باید چه کارش کنم من تازه کارم لطفا راهنماییم کنید

برخی از خطاهای رخ داده زمان جمع شدن دیتابیس: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'USING BTREE ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=9' at line 11 SQL=CREATE TABLE IF NOT EXISTS `wypeg_usergroups` ( `id` int(10) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT COMMENT 'Primary Key', `parent_id` int(10) unsigned NOT NULL DEFAULT '0' COMMENT 'Adjacency List Reference Id', `lft` int(11) NOT NULL DEFAULT '0' COMMENT 'Nested set lft.', `rgt` int(11) NOT NULL DEFAULT '0' COMMENT 'Nested set rgt.', `title` varchar(100) NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`id`), UNIQUE KEY `idx_usergroup_parent_title_lookup` (`parent_id`,`title`), KEY `idx_usergroup_title_lookup` (`title`), KEY `idx_usergroup_adjacency_lookup` (`parent_id`), KEY `idx_usergroup_nested_set_lookup` (`lft`,`rgt`) USING BTREE ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=9

در ضمن من wamp v.2 روی کامپیوترم نصب کردم

دموی آنلاین قالب هم اینه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

راستی میخواستم نظر دوستان کارشناس رو در مورد راه اندازیه یه فروشگاه با این قالب بدونم آیا این قالب خوبی هست یا نه؟ تعداد موقعیت ماژولش کمه 22 به درد سایت فروشگاه میخوره؟

ممنونم :o