توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف فضای خالی بالای منوی top
awoir22
11-22-2012, 04:46 AM
بعد از حذف Search و Font size ، فضای خالی باقی مانده روی لوگو و Top منو را چطور خذف کنم ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
firoozmandan
11-24-2012, 03:20 PM
سلام
شما در فایل <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
کلاس Header از بالا فاصله 10em دارد که می توانید ویرایش کنید
یا علی
awoir22
11-25-2012, 01:30 PM
ممنون از راهنمایی خوبتون ، firoozmandan عزیز
مشکل بعدی من اینه که چطور فقط این دو قسمت رو RTL کنم ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
shmata
11-25-2012, 02:27 PM
به آدرس
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بروید و در خط 613 دستورات زیر را جایگزین دستورات موجود کنید :
#main {
direction: rtl;
text-align: right;
}
awoir22
11-25-2012, 04:26 PM
و سوال ( تقریبا ) آخر :
ماژول <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو نصب کردم و تو پوزیشن 1 قرار دادمش ، پوزیشن 1 رو چطور وسط چین کنم ؟ سایزشو چطور کنترل کنم ؟
یه نیگا به لینک کنین متوجه میشین : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ممنون
awoir22
11-25-2012, 04:29 PM
/* ########################## header ########################### */
#header
{
background:#fff;
font-size:1em;
position:relative
}
نتیجش اینه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
کلا چتور لوگو رو از ریشه میشه کند و خلاص شد ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.