PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف فضای خالی بالای منوی top

awoir22
11-22-2012, 04:46 AM
بعد از حذف Search و Font size ، فضای خالی باقی مانده روی لوگو و Top منو را چطور خذف کنم ؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
11-24-2012, 03:20 PM
سلام

شما در فایل <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
کلاس Header از بالا فاصله 10em دارد که می توانید ویرایش کنید

یا علی

awoir22
11-25-2012, 01:30 PM
ممنون از راهنمایی خوبتون ، firoozmandan عزیز

مشکل بعدی من اینه که چطور فقط این دو قسمت رو RTL کنم ؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

shmata
11-25-2012, 02:27 PM
به آدرس

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بروید و در خط 613 دستورات زیر را جایگزین دستورات موجود کنید :

#main {
direction: rtl;
text-align: right;
}

awoir22
11-25-2012, 04:26 PM
و سوال ( تقریبا ) آخر :

ماژول <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو نصب کردم و تو پوزیشن 1 قرار دادمش ، پوزیشن 1 رو چطور وسط چین کنم ؟ سایزشو چطور کنترل کنم ؟

یه نیگا به لینک کنین متوجه میشین : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ممنون

awoir22
11-25-2012, 04:29 PM
/* ########################## header ########################### */

#header

{

background:#fff;

font-size:1em;

position:relative

}

نتیجش اینه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

کلا چتور لوگو رو از ریشه میشه کند و خلاص شد ؟