توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبدیل شدن لینک ها به تاریخ و ساعت
rk1983xx
11-22-2012, 09:45 AM
لینک های صفحات من که در هر کجای سایتم استفاده کردم به حالت :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تبدیل شده و حالا که دیتابیسم رو به یه سرور جدید منتقل کردم هیچکدوم از لینکا کار نمیکنه
تازه اولش سایت بالا نمی اومد رفتم
SEF رو غیر فعال کردم تاسایت بالا اومد
میشه راهنمائی کنید مشکل از کجاست ؟
از کجا میتونم کامپوننت هایی که قبلا نصب کردم رو در بیارم
من فقط یه بک آپ از دی بی دارم و میخوام روی هاست جدیدم رانش کنم که به مشکل خوردم
قالبم رو هم که عوض می کنم دیگه هیچ لینکی کار نمیکنه
mehdininja
11-22-2012, 07:12 PM
درود
شما وقتی مطلبی مینوشتید در قسمت عنوان انگلیسی چیزی مینوشتید یا خالی رها میکردید ؟
11-27-2012, 08:55 AM
خالی رها کردم
الان که رفتم توی مدیریت مطالب که ببینم چی نوشتم صفحه ادمینم هم بهم ریخته
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
میشه راهنمایی کنید چجوری مطالبم رو از داخل DB بکشم بیرون و در یک نصب جدید از جوملا شروع به چیدمان کنم ؟؟؟
rk1983xx
11-27-2012, 10:44 AM
من رفتم اینجا : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
راهنمایی خوبی داشت و تونستم مشکل رو رفع کنم فقط الان مشکلم اینه که همون لینک هایی که در بالا عرض کردم به عنوان تاریخ در آمده وقتی کلیک می کنم مطلب رومیاره ولی بدون قالب و خارج از قالب سایتم
میشه راهنمائی کنید چرا اینجوری میشه ؟
rk1983xx
11-30-2012, 09:12 AM
هیشکی اینجا نیست ما رو راهنمائی کنه ؟
Local
11-30-2012, 11:00 AM
سلام
بکاپ فراموش نشه !!!
چک کنید تمام جداول دیتابیس شما به صورت unicod utf8 باشه
سپس جوملا خام تیم جوملا فارسی ( چون بی ایراد تر از بقیه هست ) روی جوملا خودتون اکسترکت کنید
باز اگر ارری بود بیان کنید
یا حق
rk1983xx
11-30-2012, 09:58 PM
سلام
بکاپ فراموش نشه !!!
چک کنید تمام جداول دیتابیس شما به صورت unicod utf8 باشه
سپس جوملا خام تیم جوملا فارسی ( چون بی ایراد تر از بقیه هست ) روی جوملا خودتون اکسترکت کنید
باز اگر ارری بود بیان کنید
یا حق
حقیقتا من سایتم اصلا آپ نمیشد و با همین کار تونستم بالا بیارمش و خیلی از مشکلاتش رفع شد
مثلا قالب نمی گرفت و ....
الان میخوام وقتی روی یک لینک کلیک می کنم توی آدرس بار آدرس کاملش بیاد ولی آدرسش با عنوان لاتین و پسوند html میاد
مشکل اینجاست که مطلب کامل لود میشه ولی بدون قالب ولی وقتی با آدرس کامل که پیشفرض هست دستی کپی می کنم و به مطلب میرسم کامل و با قالب نمایش داده میشه
Local
12-01-2012, 12:00 AM
این که پسوند همه لینک های شما html هست دلیلش این هست که گزینه های سئو در تنظیمات کلی روی بله قرار داره
این که قبل از پسوند html اعداد قرار دارند نمایش این اعداد به دلیل وارد نکردن نام مستعار به صورت انگلیسی هست که خود جوملا به صورت پیشفرض موارد شماره جداول و شماره مطلب و تاریخ رو جایگزین میکنه
این که لینک ها رو به صورت دستی درست نمایش میده و به صورت اتوماتیک نشون نمیده باید بررسی بشه
اول چک کنید تمام فایل های اولیه شما به طور کامل اپلود شده باشد
دوم چک کنید سرور جدید شما با جوملا سازگار هست یا خیر ؟
از چه پنل هاستینگی استفاده میکنید ؟
یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.