توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور ورود به بخش مدیریت
ALIREZA10025
11-22-2012, 11:43 AM
با سلام و احترام
1. دوستان ، دو روز پیش من از مدیریت محتوای جوملا 2.5 برای یک سایت استفاده کردم . اما برخی مواقع مخصوصا وقتی که از مدیریت خارج میشوم و میخواهم دوباره وارد شوم ارور زیر را در مرورگر فایر فاکس
(درخواست ارسالی اخیر غیرمجاز است چونکه token امنیتی غیرمعتبر است.لطفا این صفحه را مجددا بارگذاری نمایید.)
و در مرورگر کروم ارور
(درخواست ارسالی اخیر غیرمجاز است چونکه token امنیتی غیرمعتبر است.Ù„Ø·ÙØ§ این ØµÙØ*Ù‡ را مجددا بارگذاری نمایید.)
را میگیرم.
2. من در بخش مدیریت ودر قسمت تنظیمات سئو هر گاه گزینه های مربوطه را بله میکنم در ورود به منوها ارور میگیرم البته من در هاست ، آن فایل مربوطه را پسوند txt آن را حذف کرده ام
با سپاس
milad5919
11-22-2012, 03:24 PM
دوستان یه سوال که خیلی نگرانم کرده:
من خیلی از جوملا سر در نمیاوردم . با مدیریت جوملا یه سایت درست کردم. هنگام فرستادن سایت تو هاست، اشتباهی تنظیمات کلی قسمت پایگاه داده رو تو مدیریت جوملا تغییر دادم. نه تنها سایت درست نشد بلکه حالا مدیریت جوملا رو هم باز نمی کنه. این ارور رو میده:
Database connection error (2): Could not connect to MySQL.
چه اتفاقی افتاده؟ من حالا باید چطوری مدیریت جوملا رو باز کنم. لطفا کمکم کنید. ممنون
ALIREZA10025
11-23-2012, 09:54 AM
دوست عزیز لطفا بجای پاسخ ، سوالی دیگر به این پست اضافه نفرمایید
دوستان لطفا کمک بفرمایند
shmata
11-23-2012, 10:57 AM
با سلام و احترام
1. دوستان ، دو روز پیش من از مدیریت محتوای جوملا 2.5 برای یک سایت استفاده کردم . اما برخی مواقع مخصوصا وقتی که از مدیریت خارج میشوم و میخواهم دوباره وارد شوم ارور زیر را در مرورگر فایر فاکس
(درخواست ارسالی اخیر غیرمجاز است چونکه token امنیتی غیرمعتبر است.لطفا این صفحه را مجددا بارگذاری نمایید.)
و در مرورگر کروم ارور
(درخواست ارسالی اخیر غیرمجاز است چونکه token امنیتی غیرمعتبر است.Ù„Ø·ÙØ§ این ØµÙØ*Ù‡ را مجددا بارگذاری نمایید.)
را میگیرم.
2. من در بخش مدیریت ودر قسمت تنظیمات سئو هر گاه گزینه های مربوطه را بله میکنم در ورود به منوها ارور میگیرم البته من در هاست ، آن فایل مربوطه را پسوند txt آن را حذف کرده ام
با سپاس
هر موقع با پیغام خطای invalid token مواجه شدید عبارت Index.php را انتهای url تون حذف کنید مشکل حل خواهد شد. به عنوان مثال
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تبدیل به
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
کنید
shmata
11-23-2012, 10:59 AM
دوستان یه سوال که خیلی نگرانم کرده:
من خیلی از جوملا سر در نمیاوردم . با مدیریت جوملا یه سایت درست کردم. هنگام فرستادن سایت تو هاست، اشتباهی تنظیمات کلی قسمت پایگاه داده رو تو مدیریت جوملا تغییر دادم. نه تنها سایت درست نشد بلکه حالا مدیریت جوملا رو هم باز نمی کنه. این ارور رو میده:
Database connection error (2): Could not connect to MySQL.
چه اتفاقی افتاده؟ من حالا باید چطوری مدیریت جوملا رو باز کنم. لطفا کمکم کنید. ممنون
لطفا مقاله چگونه پیغام خطای Unable connect to database را برطرف کنیم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C_Unable_to_Connect_to_the_Database) را مطالعه کنید .
لطفا قبل از ایجاد تاپیک کمی در انجمن جستجو کنید اگر جواب تونو پیدا نکردید یک تاپیک جدید ایجاد کنید .
ALIREZA10025
11-23-2012, 11:06 AM
دوست گرامی
لطفا بفرمایید چرا اصولا این مشکل پیش می آید که
عبارت Index.php در انتهای url قرار میگیرد و برای اینکه چنین اتفاقی نیفتد باید چه کرد
shmata
11-23-2012, 11:15 AM
دوست گرامی
لطفا بفرمایید چرا اصولا این مشکل پیش می آید که
عبارت Index.php در انتهای url قرار میگیرد و برای اینکه چنین اتفاقی نیفتد باید چه کرد
به خاطر وجود این قطعه کد در core جوملا ست که میگه اگر موفق نشدی به صفحه index مدیریتی را باز کنی پیغام Invalid token رو نمایش بده
header("Location: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>") or die("Invalid Token")
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.