PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویرایش کامپوننت

index.mailbox
11-24-2012, 04:22 PM
سلام، میخوام عنوام هدر و بخش هایی از کامپوننت رو ویرایش کنم، از کجا بفهمم توی کدوم فایل php نوشته شده!؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

! !Behzad! !
11-24-2012, 07:17 PM
درود بنده هم همین مشکل رو دارم

نوید
11-25-2012, 09:00 AM
سلام
لینک دانلود نسخه ای را که دانلود کردید بزارید تا بررسی بشه
موفق باشید

index.mailbox
11-25-2012, 09:44 AM
اوکی شد!
برای ویرایش بخش خبر اول از inspect element کروم کمک گرفتم کلاس تب ها رو پیدا کردم و بعد به پوشه tmpl رفتم کد phpش رو پیدا کردم و ویرایش کردم
آقا نوید چون وارد نیستم سریع ترین راه همینه دیگه؟

shmata
11-25-2012, 02:42 PM
سلام، میخوام عنوام هدر و بخش هایی از کامپوننت رو ویرایش کنم، از کجا بفهمم توی کدوم فایل php نوشته شده!؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

از پوشه administrator وارد پوشه کامپوننت تون شوید و از پوشه views میتونید tmpl هر بخشی از کامپوننت رو که تصمیم دارید ویرایش کنید .

index.mailbox
11-25-2012, 11:03 PM
اینایی رو که گفتم مشکلشون حل شد ولی در حال حاضر مشکلم با کپی رایت مدیریت و کاربری هست

خط کپی رایت به این صورت هست
<div></div>
<p><?php echo ipropertyAdmin::footer( ); ?></p>
پس متن کپی رایت کجاست؟ کافیه فقط همونو تغییر داد و نیازی به ویرایش تک تک فایل های php نیست/ فایل های زبان فاسی مدیریت و کاربری رو سرچ کردم توشون نبود / توی تنظیمات مدیریت هم نبود

index.mailbox
11-26-2012, 08:18 AM
خط بالا باید اشتباه باشه و به این صورت هست

<div class="clr"></div>
<p class="copyright"><?php echo ipropertyAdmin::footer( ); ?></p>

با حذف این این دو خط کپی رایت حذف میشه ولی فقط توی یک تب از مدیریت و باید از تک تک فایل ها حذف بشه!