ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سفارشی کردن صفحه ی لاگین ادمین جوملا

ice man
11-25-2012, 07:14 PM
درود به تمام دوستان

دوستان ، وقتی وارد صفحه لاگین ادمین جوملا می شیم بالای صفحه نوشته شده "ورود به بخش مدیریت جوملا" من می خوام این جمله رو تغییر بدم .

اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید.

با تشکر مرد یخی

ice man
11-25-2012, 08:39 PM
دوستان شرمنده من توی انجمن رو گشتم و پاسخ سوالم رو پیدا کردم باید اول توی انجمن رو می گشتم.
چون بیش از 40 دقیقه از پستم میگذرد دیگه نمی تونم سوالم رو ویرایش کنم بخاطر همین سوال جدیدم رو توی همین پست می پرسم .
چطور من می تونم یکی از منو های صفحه ی cpanel بخش ادمین جوملا را حذف کنم.

با تشکر

shmata
11-26-2012, 07:23 AM
برای ویرایش صفحه لوگین به ادرس

Joomlaroot\administrator\templates\bluestork\login .php
بروید و فایل Login.php را ویرایش کنید.

برای حذف یکی از item های منوی بالای مدیریت جوملا به ادرس

Joomlaroot\administrator\components\com_menus\view s\items\tmpl
و فایل default.php را ویرایش کنید.

ice man
11-27-2012, 10:33 AM
سلام به آقای shmata
من به آدرسی که گفتید رفتم اما نتونستم کاری کنم اصلا سر در نیاوردم
مثلا فرض کنیم بخوام منوی راهنما رو با تمام زیر منو هایش حذف کنم توی این آدرسی که شما دادید کدام کدها رو باید حذف کنم.
با تشکر

shmata
11-27-2012, 11:16 AM
سلام به آقای shmata
من به آدرسی که گفتید رفتم اما نتونستم کاری کنم اصلا سر در نیاوردم
مثلا فرض کنیم بخوام منوی راهنما رو با تمام زیر منو هایش حذف کنم توی این آدرسی که شما دادید کدام کدها رو باید حذف کنم.
با تشکر

به آدرس

JoomlaRoot\administrator\modules\mod_menu\tmpl\def ault_enabed.php
بروید و در خط 358 به بعد هر کدام از addChild هارو که خواستید پاک کنید.

$menu->addChild(
new JMenuNode(JText::_('MOD_MENU_HELP_SUPPORT_OFFICIAL _FORUM'), '<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>', 'class:help-forum', false, '_blank')
);

ice man
11-27-2012, 03:30 PM
آقای shmata از این که پاسخ سوالم رو دادید بسیار سپاسگزارم
حالا یه سوال دیگه دارم چون موضوع این سوال هم مثل سوال بالاست توی همین پست می پرسم
اگه بخوام آیکن های صفحه ی cpanel ادمین جوملا ویرایش کنم کدام فایل رو باید تغییر بدم .
مثلا فرض کنیم بخوام جمله ی "تمام افزونه ها بروز هستند" که مربوط به یکی از آیکن های cpanel هست رو به جمله ی "بروز رسانی افزونه ها" تغییر بدم.
یا اصلا بخوام کل آیکن مربوط به "مشخصات من" رو حذف کنم.

بازهم بابت پاسخ به سوالم سپاسگزارم.

با تشکر