PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نصب بسته نصبی یا آموزش آن!!!

mortezajafari1376
11-26-2012, 05:52 PM
سلام دوستانم|
آقا توروخدا یکی گام به گام بگه که من چطور یک بسته نصبی رو نصب کنم مثلا چه چیز هایی رو دوستان توی نوت پد تغییر میدن ....یعنی توی سایت به این توپی که آموزش همه چیز هست به جز آموزش نصب بسته نصبی من بلدم جوملا رو نصب کنم و کارای دیگرو اما همین یه قلم کلا رو اعصابم رژه میره ممنون میشم یکی از عزیزان به طور کلی و گام به گام توضیح بدن .....ممنون از تلاش های همگی:rose:

faezeham
11-26-2012, 06:06 PM
احتیاج به عوض کردن چیز خاصی نیست از قسمت مدیریت افزونه ها روی گزیه Brows کلیک کنید و مسیر فایل نصبی را انتخاب کنید و گزینه نصب و بارگذاری را انتخاب کنید

mersad
11-26-2012, 06:27 PM
دروود

1) بسته رو اپلود کنید داخل روت " public_html" ( مثل بسته خود جوملا )
2) بسته رو از حالت فشرده خارج کنید ( مثل بسته جوملا )
3) مراحل نصب رو طی کنید ( مثل مراحل نصب جوملا )
4) در مرحله اخر وارد کردن یوزر و پسورد نصب اطلاعات نمونه رو بزنید ( تفاوت در این جا هست فقط )

در پناه ایزد

mortezajafari1376
11-26-2012, 07:48 PM
سلام اگه میشه مرحله چهارم رو با عکس و واضح تر توضیح بدید.!

یوزر و پسورد نصب اطلاعات نمونه چیه؟؟؟؟؟؟؟

sahama
11-26-2012, 08:20 PM
با سلام
این کتاب رو مطالعه کنید مشکلات فعلی و احتمالا بخش زیادی از مشکلات آتی شما برطرف خواهد شد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mortezajafari1376
11-27-2012, 12:10 PM
سلام ممنون مطمئنا کمکم خواهد کرد در آینده اما چیزی که من میخواستم رو فکر کتم نداشت:wink::idk:

poonoodi
11-27-2012, 02:12 PM
سلام اگه میشه مرحله چهارم رو با عکس و واضح تر توضیح بدید.!

یوزر و پسورد نصب اطلاعات نمونه چیه؟؟؟؟؟؟؟

هيچ فرقي با نصب جوملاي معمولي نداره
همانطور كه گفتند كافيه شما بسته را در محيط فايل منيجر هاست يا پوشه www اكستركت كرده و ادرس سايت را وارد كنيد
سپس مراحل نصب را مانند جوملا ادامه بدهيد
در مرحله اخر گزينه اي به نام نصب اطلاعات نمونه وجود دارد كه بايد بر روي ان كليك كنيد و منتظر بمانيد تا نصب شوند
بقيه كارها عين نصب بسته جوملاي معمولي است
شايد بسته اي كه شما ميخواهيد نصب كنيد مشكل داشته باشه؟
بهتر بود لينك دانلود بسته و توضيحات را ارائه ميكرديد

موفق باشيد

mortezajafari1376
11-28-2012, 10:59 AM
سلام به یه مشکل تازه برخوردم اونم این که وقتی بسته ی نصبی IT sporty رو آپلود کردم حالا بطور کامل در هاست اکسترکت نمیشه چکار کنم؟؟؟

joomlafar
11-28-2012, 11:27 AM
با سلام.

شما ابتدا بسته نصبی رو آپلود کنید بعد در صورتی که اطلاعات قبلی مهم نیست و سایت کاملی نداشته اید (یعنی تازه شروع کرده اید)آنها را حذف کنید.همه پوشه ها رو حذف کنید و بعد بسته نصبی رو اکسترکت کنید.

البته پوشه هایی که در داخل روت " public_html" هستند. و تاکید میکنم در صورتی که اطلاعات شما مهم نباشه.

اگر مشکلی بود عنوان کنید.

mortezajafari1376
11-28-2012, 11:45 AM
اینکار رو کردم اما وقتی که اکسترکت میکنم بسته رو ناقص اکسترکت میشه....

joomlafar
11-28-2012, 12:03 PM
بعد از اکسترکت کردن پیغامی میده مبنی بر این موضوع؟

mortezajafari1376
11-28-2012, 12:16 PM
نه هیچی فقط بعضی فایلها وجود نداره و اکسترکت نشدن

joomlafar
11-28-2012, 12:23 PM
این دلیل نصب ناقص نیست.شما بعد از اکسترکت کردن آدرس سایتتون رو در مرورگرتون تایپ کنید احتمالا مراحل نصب اغاز میشه این مراحل رو طی کنید و نتیجه رو اعلام کنید.فکر نمیکنم مشکلی باشه.

elyastel
11-28-2012, 12:35 PM
نه هیچی فقط بعضی فایلها وجود نداره و اکسترکت نشدن

سلام

دوست عزيز : از كافي بودن مقدار فضا براي اكستراكت كردن بسته مذكور مطمئن شويد !

موفق باشيد

mortezajafari1376
11-28-2012, 04:11 PM
سلام

دوست عزيز : از كافي بودن مقدار فضا براي اكستراكت كردن بسته مذكور مطمئن شويد !

موفق باشيد

ممنون حرفتون درست بود فضای کافی وجود نداشت

mortezajafari1376
11-30-2012, 06:47 AM
آقا دمتون گرم دستتون درد نکنه همگی ممنون مشکلم با کمک شما بالاخره حل شد در ضمن یه سوال دیگه داشتم من الان سایتم به یه شکل زیبا دراومده باید ماژول و.... رو تنظیم کنم برای عکس و زبان و.... .؟؟؟
راستی چطوری صفحه مدیریت سایتم رو فارسی کنم الان انگلیسی شده!؟؟؟؟؟

این دوتا هم حل بشه توپ میشه:clap:دمتون گرم...ممنون

قالب: za_pandy

Local
11-30-2012, 09:02 AM
سلام

برای فارسی سازی میتونید از این بسته استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بعد از نصب در مدیریت زبان تغییر را انجام دهید

یا حق