PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : IP بازدید کنندگان

zr119-62
03-09-2006, 05:44 AM
سلام آیا ماژولی وجود داره که IP بازدید کنندگان از سایت را که طی مثلا یک هفته پیش از سایت دیدن کردند نمایش بدهد؟
نه IP کاربران فعلی و آنلاین

ahmadzadeh
03-09-2006, 06:15 AM
سلام
البته این کار توسط ماژول انجام نمی شود و باید کامپوننت آمار گیر نصب شود و یا اینکه از نرم افزار های آمار گیری که در داخل cpanel هست هم می توانید استفاده کنید در بخش Web/FTP Stats سی پانل می توناید پیدا کنید یا اینکه از کامپوننت هایی که برای این منظور ساخته شده استفاده نمایید مثل <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> البته رو بعضی سرور ها این کامپوننت درست کار نمی کند

یاعلی/خداحافظ

zr119-62
03-09-2006, 06:26 AM
مرسی آقای احمد زاده ولی در این صفحه IP ها رانمایش نمی دهد ببخشید میدانم که این بحث مربوط به مامبو نیست ولی اگر ممکنه توضیح بدهید Referer و Agent چه اطلاعاتی را نشان میدهند؟
و راهی برای دیدن IP ها هست؟

zr119-62
03-09-2006, 06:29 AM
اون IP که در بالای هر کدام از جدولها نوشته شده چیست؟

ahmadzadeh
03-09-2006, 06:39 AM
سلام
شما برای دیدن لیست آدرس آی پی هایی که مثلا در یک ماه از سال شما بازدید کردند این کار را بکنید از قسمت Web/FTP Stats سی پانل awstats را انتخاب کنید در بالای صفحه ماه و سال مورد نظر را انتخاب نمایید و سپس در وسط صفحه جایی با نام Hosts (Top 25) هست در آن قسمت روی Full list کلیک کنید و تمام آی پی ها را ببینید
اما این کامپوننتی که معرفی کردم اگه رو هاستتون کار می کنه می تونید با کلیک رو هر آی پی صفحاتی که این شخص از سایت شما را دیده را هم ببینید
یا علی/خداحافظ

zr119-62
03-09-2006, 06:46 AM
گزینه هایی که من در Web / Ftp Statistics
دارم اینها هستند Analog - Webalizer - Webalizer Ftp - Urchin Stats- Subdomain Stats - Latest Visitors- Bandwidth- Error Log
و من Latest Visitors را انتخاب کردم
ولی awstats را ندارم!

iransbs
03-11-2006, 12:27 PM
دوست عزیز webalizer مثل awstats یک کار رو انجام می دن ولی با کمی تفاوت شکل شما می توانید از همان webalizer استفاده کنید

zr119-62
03-12-2006, 05:49 AM
متشکرم