PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال تبدیل قالب به جوملا

behzad_vb.net
11-27-2012, 12:53 AM
سلام این کد ها که در قالب های جوملا به کار رفته میشه مثل این

<jdoc:include type="modules" name="right" style="xhtml" />

با این کد بالا ما یک موقعیت را ایجاد میکنیم برای ماژول حالا فرض کنید این ماژول منو راست است وقتی منو راست را قرار میدیم خود جوملا یک سیستم کدی را پیاده میکنه دقیقا مثل کد زیر

<div class="moduletable_menu"> <h3>منوی اصلی</h3> <ul class="menu"><li id="current" class="active item1"><a href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)"><span>صفحه اصلی</span></a></li></ul> </div>

حالا نکته ای که برای من سوال است این دایو ها و کلاس های که گذاشته شده پیش فرض جوملا است و ما باید بیایم بر اساس اینها سی اس اس های خودمونو نام گذاری کنیم تا تغییر دهیم یا نه این چیدمان کد و نام ها قابل تغییر است مثلا من شاید نخوام منوی اصلی داخل تگ h3 باشه میخوام کلا سایز فونتو زیاد کنم ایا قابل تغییر یا نه کلی است و در قالب باید تغییری داده شود یا نه اگر هم گفته های من جایش اشتباه بوده راهنمایی کنید منتظرم ممنون

firoozmandan
07-27-2013, 07:55 AM
سلام

بعضی از موارد پیشفرض خود جوملاست و شما به صورت معمول امکان تغییر آنها را ندارید مگر اینکه هسته جوملا را دستکاری کنید که غیر منطقی بنظر می رسد.

برای آشنایی با این پیشفرض ها و اصول طراحی قالب مطالعه آموزش زیر را به شما پیشنهاد می کنم

آموزش طراحی قالب جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%A8_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7)
یا علی