PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف نشدن کامپوننت

alisabet
11-27-2012, 07:58 AM
سلام
میبخشید من فرم ساز breez را نصب کردم اما الان به علت کار نکردن فرم ساز باید حذف شود اما حذف نمیشود و پیغام های زیر رو میده.چیکار کنم؟

JFolder: :فایل: مسیر پوشه یافت نشد. فایل: D:\inetpub\vhosts\atiehfoulad.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> nistrator\components\com_breezingforms
JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد
JFolder: :فایل: مسیر پوشه یافت نشد. فایل: D:\inetpub\vhosts\atiehfoulad.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> nistrator\components\com_breezingforms
JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد
JFolder: :حذف: مسیر پوشه یافت نشد. مسیر: D:\inetpub\vhosts\atiehfoulad.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> nistrator\components\com_breezingforms
JFolder: :حذف: مسیر پوشه یافت نشد. مسیر: D:\inetpub\vhosts\atiehfoulad.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> onents\com_breezingforms
حذف کامپوننت: عدم امکان حذف. لطفا دستی حذف نمایید

shmata
11-27-2012, 10:52 AM
ابتدا کامپوننت را از پوشه

joomlaroot/administrator/components
و
joomlaroot/components

حذف کنید و سپس وارد phpmyadmin شوید و table ایکه انتهای نام آن extensions_ است رکورد مربوط به آن کامپوننت را حذف کنید.

iJoomla.org
11-27-2012, 10:59 PM
راه دوم:

فایل هایی که خطای عدم یافته شدنشون رو می بینید از بسته نصبی کامپوننت، روی هاست (در مسیدهای گقته شده) آپلود کنید و دوباره اقدام به حذف کنید.