PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سلام در مورد آموزش

sbnikjoo
11-27-2012, 10:03 AM
من در حدود 2 ماه پیش در یکی از آموزشگاههای که اسمش پایا می باشد توسط استادی آموزش دیدم در حال حاضر یکی از سایتهای طراحی شده ام در اینترنت فعال می باشد ولی مثل اینکه من از قافله بسیار عقب هستم در صورت امکان یک نقر استاد خصوصی را بمن معرفی فرمایید یا اگر کلاسهایی دایر دارید معرفی کنید .
یکی دیگر از طراحی سایتم آماده برای ارسال میباشد چون منوهایش را نمیتونم فعال کنم همچنین روند آپلود را بلد نیستم رودستم مانده البته من طراحی سایت را سالها پیش با دریم ویور شروع کرده ام از جوملا بسیار خوشم اومده راهنمایی می خوام ... سپاسگزارم نمونه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

komeilshateri
12-02-2012, 08:53 AM
سلام
می تونید کتاب جوملا 2.5 از سایت joomina.ir دانلود کنید توضیحات کاملی داده واسه کلاسم توی همون سایت میتونید ببینید

torghoundy
12-02-2012, 09:09 AM
سلام

می تونید کتاب جوملا 2.5 از سایت joomina.ir دانلود کنید توضیحات کاملی داده واسه کلاسم توی همون سایت میتونید ببینید
لطفا طبق قوانین انجمن از ارجاع دادن کاربران به سایت ها و انجمن های دیگر خودداری کنید.

کتاب راهنمای جوملا فارسی رو میتونید از این لینک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دریافت کنید.

موفق باشید.