PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ورود به هاست

jondolmahdi
11-29-2012, 07:37 PM
سلام . من روی هاستم جوملا را نصب کردم اما الان وقتی میخوام به محیط هاست وارد بشم با این تصویر مواجه میشم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

kianesfahan
11-29-2012, 09:43 PM
با عرض سلام .

دوست عزیز مشکل فوق مربوط به هاست شماست و باید با مدیر هاست و سرور خود در میان بگذارید .

موفق باشید .

jondolmahdi
11-30-2012, 02:02 PM
سلام . خدا خیرش بده اونم جواب نمی ده .

kianesfahan
11-30-2012, 06:17 PM
دوست عزیز به همین خاطر است که به دوستان همیشه توصیه میکنیم از شرکت های معتبر هاست تهیه کنند .

این مشکل را با مدیر هاست خود در میان بگذارید .

موفق باشید .

www.joomlact.ir
12-01-2012, 05:29 PM
سلام . من روی هاستم جوملا را نصب کردم اما الان وقتی میخوام به محیط هاست وارد بشم با این تصویر مواجه میشم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

با سلام دوست عزیز مشکل اینجاس که دامین شما به هاست هنوز متصل نشده یا اتصالش قطع شده...

برای اتصال دامین به هاست هم نیاز به مدیریت هاست داری...
پس بنابر گفته دوست قبلی باید مدیریت هاستت روپیدا کنی اگر نشد باید هاست دیگری تهیه کنی و جوملا رو بر روی اون آپلود کنی و dns های هاست جدید رو برای دامین وارد کنی

موفق و پیروز باشی دوست گرامی

firoozmandan
12-02-2012, 01:19 PM
با سلام دوست عزیز مشکل اینجاس که دامین شما به هاست هنوز متصل نشده یا اتصالش قطع شده...

برای اتصال دامین به هاست هم نیاز به مدیریت هاست داری...
پس بنابر گفته دوست قبلی باید مدیریت هاستت روپیدا کنی اگر نشد باید هاست دیگری تهیه کنی و جوملا رو بر روی اون آپلود کنی و dns های هاست جدید رو برای دامین وارد کنی

موفق و پیروز باشی دوست گرامی

سلام
دوست عزیز لطفا به نوشته موجود در تصویر دقت بیشتری کنید "this server is currently not licensed"
روی این سرور WHM/cPanel نصب شده اما لایسنسی برای آن تهیه نشده به همین علت شما قادر به استفاده از آن نیستید !

یا علی