توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نام مستعار با ذخیره مطلب جوملا 2.5
lexuss
11-30-2012, 03:52 PM
سلام من موقعی که یه مطلب رو ذخیره می کنم ارور زیر رو میده:
Save failed with the following error: Another article from this category has the same alias
ترجمه اش هم میشه : ذخیره نا موفق با این ایرادها : مطلب دیگری با نام مستعار مشابه وجود دارد.
وقتی این مشکل به وجود میاد که توی تیتر مطلب از اعداد یا حروف انگلیسی استفاده کنم.
مثال1 : ایران سال آینده عضو WTO خواهد شد.
مثال2: کشور ما در عضویت در سازمان WTO ناموفق بود.
خوب راه حلش چیه؟ من که نمیتونم برم بگردم هرچی مطلب توی تاریخ WTO توش داره حذف کنم؟
mehdininja
11-30-2012, 04:20 PM
درود
دوست عزیز ببینید اون جا نوشته مطلب دیگری با نام مستعار مشابه وجود دارد .
در چنین موقعی باید در کادر نام مستعار شماره اضافه کنید ( البته عنوان مطالب یکسان باشه ها )
11-30-2012, 04:53 PM
درود
دوست عزیز ببینید اون جا نوشته مطلب دیگری با نام مستعار مشابه وجود دارد .
در چنین موقعی باید در کادر نام مستعار شماره اضافه کنید ( البته عنوان مطالب یکسان باشه ها )
بله باید این کار رو کرد ولی این کار یک مرحله بی مورد به مراحل ارسال مطلب اضافه می کنه. در واقع یک بار مطلب رو ارسال می کنی و ارور میده و بعد نام مستعار وارد میکنی. من در واقع هیچ وقت نام مستعاری وارد نمی کنم و دوست هم ندارم بکنم ، چون در جوملا 1.5 خودش تاریخ رو به نام مستعار اضافه می کرد و این مشکل به وجود نمی آمد.
راه حلی برای رفع اساسی مشکل هست؟
mehdininja
11-30-2012, 08:33 PM
درود
ببینید هیچ مشکلی نیست مشکل اینکه شما نام مستعار رو بی اهمیت میدونید اون نام مستعار همان لینک مطلب هست و خیلی مهم هستند .
نوشتن تاریخ و ساعت در نام مستعار به سایت خود ضربه میزند .
نتیجه = نوشتن نام مستعار
11-30-2012, 08:57 PM
درود
ببینید هیچ مشکلی نیست مشکل اینکه شما نام مستعار رو بی اهمیت میدونید اون نام مستعار همان لینک مطلب هست و خیلی مهم هستند .
نوشتن تاریخ و ساعت در نام مستعار به سایت خود ضربه میزند .
نتیجه = نوشتن نام مستعار
در واقع سرعت برای من خیلی مهم هست و اصلا وقت ندارم یه فیلد اضافه رو پر کنم. تصور کنید وقتی مجبورم یک عدد رو وارد کنم و دفعه بعد باید عدد جدیدتری وارد کنم و دفعه بعد ممکنه تکراری بزنم و....... فقط وقتم تلف میشه.
من به همون لینک تاریخ و زمان راضی ام
Local
12-01-2012, 12:05 AM
سلام
میتونید اون فیلد رو خالی بگذارید تا به صورت اتوماتیک جوملا پر کنه
حتی برای سرعت بیشتر میتونید مطالب رو به صورت بدون دسته بندی قرار بدید
یا حق
mehdininja
12-01-2012, 01:28 AM
درود
اگر حوصله ctrl+c و ctrl+v رو نداشته باشی یه افزونه ی هست که اتوماتیک برات انجام میده در انجمن بگردی پیداش میکنی .
12-01-2012, 02:27 AM
سلام
میتونید اون فیلد رو خالی بگذارید تا به صورت اتوماتیک جوملا پر کنه
حتی برای سرعت بیشتر میتونید مطالب رو به صورت بدون دسته بندی قرار بدید
یا حق
سلام
مشکل اینه که من خالی گذاشتم اما جوملا این کار رو نمیکنه و ارور میده!
درود
اگر حوصله ctrl+c و ctrl+v رو نداشته باشی یه افزونه ی هست که اتوماتیک برات انجام میده در انجمن بگردی پیداش میکنی .
sahama
12-01-2012, 09:22 AM
نام مستعار پونیکد رو غیر فعال کنید به این ترتیب به صورت خودکار اسامی فارسی رو به تاریخ تبدیل می کنه
lexuss
12-01-2012, 11:56 AM
نام مستعار پونیکد رو غیر فعال کنید به این ترتیب به صورت خودکار اسامی فارسی رو به تاریخ تبدیل می کنه
سلام . نام یونیکد غیرفعال هست و در حال حاضر تبدیل نمیکنه
اگر یونیکد رو فعال کنم با توجه به اینکه تیتر مطالب فارسی هست و تبدیل به مستعار میشه کلا این ارور رو نمیده.
sahama
12-01-2012, 12:39 PM
چطور؟
یعنی الان شایت شما چجوریه؟
نام مستعار یونیکد خاموشه ولی به جای نام مستعار های فارسی تاریخ نمی ذاره؟
lexuss
12-01-2012, 07:27 PM
چطور؟
یعنی الان شایت شما چجوریه؟
نام مستعار یونیکد خاموشه ولی به جای نام مستعار های فارسی تاریخ نمی ذاره؟
بله نام یونیکد خاموش هست و در مطالب فارسی تاریخ ثبت میشه در نام مستعار اما در مطالبی که حروف انگلیسی یا اعداد داشته باشن تاریخ ثبت نمیشه و درخواست وارد کردن نام مستعار می کنه.
samir
12-02-2012, 03:02 AM
اصلا مشکل همینه، وقتی یونیکد خاموش باشه، اگه توی عنوان فارسی حرف انگلیسی یا عدد باشه همون تیکه می شه نام مستعار، واسه همینه که احتمال وجود چنین alias های زیاده... مثل همین مثالی که زدی، ممکنه 100 تا خبر در مورد WTO باشه ولی وقتی تنها بخش انگلیسی عنوان این باشه نام مستعار همیشه همین WTO خواهد بود...
بهترین حالت برای شما اینه که یونیکد رو فعال کنی و از اینجا به بعد لینک های آدرست می شه عنوانشون که خوب مسئله سرعت وارد کردن مطلب حل می شه(چون دیگه مگه عنوان خبر یکی باشه که نام مستعار ارور بده...) ولی لینک های قبلیت همون جور بصورت تاریخ می مونه(که فک نکنم مسئله باشه برات، که اگه باشه هم بازم بنظرم می شه اونا رو هم تبدیل کرد...)...
lexuss
12-02-2012, 11:23 PM
اصلا مشکل همینه، وقتی یونیکد خاموش باشه، اگه توی عنوان فارسی حرف انگلیسی یا عدد باشه همون تیکه می شه نام مستعار، واسه همینه که احتمال وجود چنین alias های زیاده... مثل همین مثالی که زدی، ممکنه 100 تا خبر در مورد wto باشه ولی وقتی تنها بخش انگلیسی عنوان این باشه نام مستعار همیشه همین wto خواهد بود...
بهترین حالت برای شما اینه که یونیکد رو فعال کنی و از اینجا به بعد لینک های آدرست می شه عنوانشون که خوب مسئله سرعت وارد کردن مطلب حل می شه(چون دیگه مگه عنوان خبر یکی باشه که نام مستعار ارور بده...) ولی لینک های قبلیت همون جور بصورت تاریخ می مونه(که فک نکنم مسئله باشه برات، که اگه باشه هم بازم بنظرم می شه اونا رو هم تبدیل کرد...)...
همین طوره. کاری که جوملا 1.5 می کرد این بود که حروف انگلیسی و اعداد رو تبدیل به نام مستعار می کرد + ساعت و تاریخ.
اما مشکل جوملا 2.5 اینه که صرفا حروف و اعداد رو مستعار می کنه و تاریخ رو به اون اضافه نمیکنه.
اگر امکان داشت فعال می کردم اما چون وب سرور آپاچی ندارم امکان فعال کردن sef نیست و بدون sef و با لینک یونیکد لینک هام تقریبا دو - سه کیلومتر میشه !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.