توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در نصب قالب
rezaahmadi
11-30-2012, 05:19 PM
سلام.
من یه کاربر تازه کار جوملا هستم...
یه قالب انگلیسی دانلود کردم و طبق راهنما بدون مشکل نصب کردم.
اما در صفحه اصلی سایت نه منو دارم نه اسلاید اون قالب نه موارد دیگه ای که تو اون قالب بود.
فقط پس زمینه و نوار منو شبیه اون قالب انگلیسی شده.
البته باید بگم که توی پوشه قالبی که اکسترکت کردم دو فایل بود که یکی معمولی و با حجم کم و دیگری با عنوان دمو و با حجم بالا
من معمولی رو نصب کردم.
به نظر میاد اون که مشخصا دمو نوشته به همراه کل هسته جوملا ارائه شده.
ممنون میشم فرق این دو تا رو بهم بگید و بفرمایید چطور میشه تمام موارد موجود در قالب مورد نظر را در سایتم نمایش بدم.
تشکر.
Local
12-01-2012, 12:50 AM
سلام
اولین پست شما این جا هست ورود شما رو خوش امد میگم
ما اومدیم کسی به ما خوش امد نگفت !!! لوول
بگذریم
اول پیشنهاد میکنم کتاب جوملا فارسی رو مطالعه کنید
اما برای نمایش منو ها و ...
مدیریت > افزونه ها > قالب ها > انتخاب ها > نمایش موقعیت ها روی بلی قرار بدید و ذخیره کنید
حالا به انتهای ادرس دومین سایت خودتون اضافه کنید index.php?tp=1/ به عنوان مثال : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سپس ماژول ها و افزونه ها رو از مدیریت > افزونه ها > ماژولها > در موقعیت دلخواه منتشر کنید
این که قالب با هسته همراه باشه یعنی به جای نصب قالب مختصر میتونید قالب رو با جوملا و همراه با اطلاعات نمونه نصب کنید که به اصطلاح میگن quickstart
یا حق
afshin1368
12-01-2012, 03:29 PM
سلام ورودتون رو به جوملافارسی تبریک میگم
منم پیشنهاد می کنم ابتدا کتاب رو مطالعه بفرمایید ولی اگه عجله دارید باید بگم تو قسمت تنظیمات موقعیت ماژول ها باید این مشکل رو حل کنید
موفق باشید
www.joomlact.ir
12-01-2012, 05:35 PM
سلام.
من یه کاربر تازه کار جوملا هستم...
یه قالب انگلیسی دانلود کردم و طبق راهنما بدون مشکل نصب کردم.
اما در صفحه اصلی سایت نه منو دارم نه اسلاید اون قالب نه موارد دیگه ای که تو اون قالب بود.
فقط پس زمینه و نوار منو شبیه اون قالب انگلیسی شده.
البته باید بگم که توی پوشه قالبی که اکسترکت کردم دو فایل بود که یکی معمولی و با حجم کم و دیگری با عنوان دمو و با حجم بالا
من معمولی رو نصب کردم.
به نظر میاد اون که مشخصا دمو نوشته به همراه کل هسته جوملا ارائه شده.
ممنون میشم فرق این دو تا رو بهم بگید و بفرمایید چطور میشه تمام موارد موجود در قالب مورد نظر را در سایتم نمایش بدم.
تشکر.
با سلام
دوست عزیز و گرامی شما قالب رو دانلود کردید و وقتی قالب رو نصب میکنید نباید اسلاید شو یا منو نصب بشه...
شما فکر کردید که اسلاید شو جزیی از قالب هست ! نه این طور نیست و شما قالب رو به درستی نصب کردی ولی باید یک ماژول اسلاید شو نصب کنی و درون وب سایت قرار بدی
موفق و پیروز باشی دوست عزیزم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.