PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با virtuemart

saeid.d
12-03-2012, 07:56 AM
سلام
من به تازگی یک قالب رو که همراه بسته نصبیش بود رو نصب کردم
که این قالب با افزونه ویرچومارت هم همگام سازی شده
ولی به محض اینکه زبان بخش کاربری سایت رو به فارسی تغییر می دم ی سری مشکلات بوجود میاد مثل ارور زیر

vmError: exeSortSearchListQuery Table 'virus4_vc.fynfh_virtuemart_categories_fa_ir' doesn't exist SQL=SELECT c.`virtuemart_category_id`, l.`category_description`, l.`category_name`, c.`ordering`, c.`published`, cx.`category_child_id`, cx.`category_parent_id`, c.`shared` FROM `fynfh_virtuemart_categories_fa_ir` l JOIN `fynfh_virtuemart_categories` AS c using (`virtuemart_category_id`) LEFT JOIN

تمام ماژول های مرتبط با این افزونه هم از کار می افته
با فارسی سازی ویرچومارت هم مشکل حل نشد
دوستان کسی میتونه کمک کنه.
ممنون میشم

:rose:

joomhost.net.co
12-03-2012, 10:47 AM
ببینید، وقتی زبان رو شما تغییر میدید فقط محصولات مربوط به همون زبان رو به شما نمایش میده. این ارور هم بخاطر تغییر زبان هست، باید به تنظیمات برید یه گزینه داره برای آپدیت دیتابیس اونو که بزنید ارور برطرف میشه حالا دقیقا یادم نیست / خاهشی دارم از دوستان اگه کسی نسخه فارسی 2 به بالا رو داره قرار بده، فارسی سازی بخش کاربری کامل لطفا !

saeid.d
12-03-2012, 01:40 PM
دوست عزیز ممنون مشکل حل شد.

roga
12-24-2012, 01:26 PM
دوست عزیز ما مشکلش حل شد اما ممکنه دیگر دوستان در آینده با این مشکل رو به رو شوند:

پس از نصب بسته فارسی باید به تنضیمات فروشگاه برید و گزینه فارسی رو و یا هر زبان دیگری که نیاز دارید اضافه کنید:

administrator > componnents > VM > Configuration > Shop > Languages Settings > Multilingual shop > Chose Your Language

و در صورتی که تمایل به زبان پشتیبان انگلیسی دارید (برای قسمت های ترجمه نشده ) تیک ایتم زیر را فعال کنید.

Use english as fallback for untranslated strings

اما باز هم محصولات نمایش داده نمیشود چون لازمه هر محصول مشخص بشه شامل چه زبان هاییه:

به قسمت اطلاعات محصول بروید و زبان های قابل استفاده رو مشخص کنید، پس از انتخاب هر زبان پرچم کشور نمایش داده میشه که پس از آن می تونید فیلد های پرچم دار را با زبان انتخابی یکسان کنید.

بدرود