ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با استفاده و نمایش قالب fracture

مهدویانی
12-03-2012, 02:26 PM
با سلام
بنده از جوملا 2.5 روی هاست استفاده میکنم .قالب با نام fracture متعلق بهrockettheme را دانلود و طبق دستورالعمل نصب کردم. ( آدرس قالب <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ).
مشکل این است که بعد از نصب , قالب بدرستی نمایش داده نمی شود , اسلایدشوی بالای صفحه و سایر ویژگی های ظاهری و کلا خبری از امکانات نمایش داده شده در قالب دمو موجود نیست !
این مشکل را با سایر قالب های rockettheme دارم . یعنی قالب را کلا یک صفحه ساده نشان میدهد .
لطفا راهنمایی بفرمایید. هم چنین راهنمایی کنید برای این قالب چگونه و از کجا می توان عکس مورد نظر برای مطلب میان صفحه اول که (افکت دارد ) قرار داد.
متشکرم
دموی اصلی : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
صفحه من : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

torghoundy
12-03-2012, 06:34 PM
سلام
قالب های این سایت معمولا به صورت یک بسته ارائه میشوند که شامل چندین فایل فشرده هستند
معمولا بین این بسته ها فایلی تحت نام quick start یا rocketlauncher موجود هست. این فایل یک جوملا با تمامی تنظیمات مورد نیاز برای نمایش آنچه در دمو میبینید هست، در هنگام نصب این جوملا باید اطلاعات نمونه رو هم حتما نصب کنید تا ظاهر در نهایت اون چیزی باشه که در دمو مشاهده کردید.