ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال جوملا 1.5 را نصب کنم یا جوملا 2.5 کدام بهتر است و کم مشکل ؟

armiran
12-04-2012, 05:33 AM
با سلام من میخواهم جوملا را در هاست ویندوز خود نصب کنم اما نیمدانم نسخه 1.5 ان را نصب کنم یا نسخه 2.5 ان را کدام یک بهتر است و مشکلات کمتری دارد یا فرقی به اون صورت ندارند ؟
لطفا بیشتر راهنمایی ام کنید .
در ضمن قالبهای فارسی جوملا به صورت رایگان برای نسخه 2.5 وجود دارد اگر وجود دارد از کجا میتونم بگیرم ؟
با تشکر

elyastel
12-04-2012, 06:47 AM
با سلام من میخواهم جوملا را در هاست ویندوز خود نصب کنم اما نیمدانم نسخه 1.5 ان را نصب کنم یا نسخه 2.5 ان را کدام یک بهتر است و مشکلات کمتری دارد یا فرقی به اون صورت ندارند ؟
لطفا بیشتر راهنمایی ام کنید .
در ضمن قالبهای فارسی جوملا به صورت رایگان برای نسخه 2.5 وجود دارد اگر وجود دارد از کجا میتونم بگیرم ؟
با تشکر

سلام دوست عزيز

ابتدا" بنده به نيابت ورودتونو به انجمن جوملا فارسي خيرمقدم عرض ميكنم
در ادامه

البته اگر روي ورژن بالاتر (2.5) كار كنيد به مراتب بهتر است!
در مورد سوال دومتون هم اگه در نت سرچ بفرمائيد، حتما" مواري بدست خواهيد آورد. براي نمونه مورد زير رو هم ميتونيد بررسي بفرمائيد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ضمننا" پيشنهاد ميكنم كتاب آموزش جوملا فارس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو حتما" مطالعه بفرمائيد

موفق باشيد