PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یکی واسه من جوملانصب کنه لطفا

mahdi4187
12-04-2012, 07:27 AM
با سلام خدمت دوستان گرامی میشه واسه من جوملا نصب کنین آخه من تازه کارم و بلد نیستم ممنون میشم اگه من از هاست رایگان ایران گیگ استفاده کردم اگه پیشنهاد بهتری هم هست بگین لطفا

elyastel
12-04-2012, 08:04 AM
سلام دوست عزيز

در همين بدو امر بهتون پيشنهاد ميكنم از هاست رايگان استفاده نفرمائيد چون تجربه نشون داده كه معمولا" اينگونه هاستها داراي اشكالات و نقايصي بوده و هست و در ادامه حتما" شما رو دچار مشكل خواهد كرد!

بعد از اينكه در اين رابطه به نتيجه رسيديد دوباره مطرح بفرمائيد ، من وساير دوستان در خدمتون خواهيم بود

موفق باشيد

shahrokhjahan
12-06-2012, 10:40 PM
سلام
کسی میتونه جوملا رو برای من نصب کنه
ممنون میشم

poonoodi
12-07-2012, 01:00 PM
سلام

همانطور که دوستمون گفتند اگر قصد یادگیری دارین بهتره روی لوکال کار کنید چون کار روی هاست رایگان توصیه نمیشه
اما اگر قصد دارید سایت راه اندازی کنید پیشنهاد میکنم یک هاست کم هزینه تهیه کنید
اما اگر میخواهید حتما رایگان باشه
ابتدا جستجو کنید یک هاست رایگان خوب پیدا کنید که برای نصب جوملا بهینه شده باشه
دوم ببنید هاست رایگان شما قابلیت نصب جوملا 2.5 رو داره یا نه (برخی هاست های رایگان قابلیت نصب جوملا 2.5 یا 3 رو ندارند و جوملا 1.5 هم که توصیه نمیشه)
حال سوال اینه : هاست رایگانی که شما انتخاب کردین شرایط نصب جوملا رو داره و اگر داره چه نسخه ای؟

موفق باشید

siamakbyt
12-12-2012, 07:23 AM
البته دوستان بالا درست میگن چون تبلیغاتی که این سایتها میفرستن اسپمه ولی برای یاد گیری بد نیست

اگه خواستین بگین من براتو انجام بدم فقط جوملای اصلی رو میخاین ؟
برام پیام بدین

kianesfahan
12-12-2012, 07:26 AM
اگه خواستین بگین من براتو انجام بدم فقط جوملای اصلی رو میخاین ؟

دوست عزیز ایا اصلا به تاریخ تایپیک اولی نگاهی انداخته اید ؟؟؟

چرا تایپیک های قدیمی را بالا می اورید ؟

دقت کنید .

موفق باشید .