PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سابمیت کردن تصاویر و باز شدن به صورت لایت باکس

faryade06
12-04-2012, 05:50 PM
سلام
دوستان من برای سایتم دو مشکل دارم
ممنون میشم راهنمایی کنید !
اولیش اینه که میخوام هر تصویری در سایت (بخش ارسال مطلب) قرار داده شد به صورت کوچک شده 300*300 نمایش داده بشه و وقتی رفتی روی عکس دکمه دوربین بیاد (یا خود بخود) بزرگ شدش رو نشونبده **** نکته مهم اینکه میخوام پیشفرض برای هر عکس خودش اعمال کنه
دومین مشکلم
میخوام مطالبم در سایتم به این صورت باشه که یه عنوان و یه تصویر و یه متن کوچیک باشه و با کلیک بر روی ادامه مطلب به نمایش کامل مطلب بریم !
توضیح کاملش طبق عکس می تونم چند ستونش کنم
میخوام هر کادر تصویر زیر به شکلی که گفتم باشه یعنی یه عنوان مطلب ، یه عکس کوچیک مرتبط با موضوعم (که تو ارسال مطلب قرار می دم) و یه متن مثلا 100 کلمه ای مختصر از مطالبی که ارسال می کنم به صورت پیشفرض برای هر مطلب در سایت نشون داده بشه
امید وارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم
پیشاپیش از همه دوستان که در این انجمن فعالیت می کنن کمال تشکر رو دارم
با تشکر
وحید یزدانی

mehdininja
12-05-2012, 10:28 AM
درود

دوست عزیز ورود شما به انجمن جوملا فارسی رو خوش آمد میگم

شما بهتر است با طراحان قالب سایت صحبت کنید تا همچین قالبی برایتان طراحی بکنند .

:wink:

faryade06
12-05-2012, 06:49 PM
سلامممنون دوست عزیز بابت پاسختوناما مشکل از طراحی نیستمشکل من به طور مختصر:1- وقتی عکسی در سایت قرار داده شد اگه سایزش بزرگ باشه کوچک بشه و وقتی رفتی روش بزرگ شدش رو بشه دید ! ( فکر کنم جوملا پلاگین داشت واسه این کار)2- میخوام مطالبم به صورت این باشه که در کادر مطالب به طور خودکار (میشه دستی تنظیم کرد) وقتی مطلبی ارسال کردیم خودش ادامه مطلب بزاره - عکس کوچیک مطلب رو قرار بده و یه متن کوچیک به عنوان متن مطلب قرار بده (همونطور که گفتم میشه دستی تو ارسال مطلب انجام داد ولی دیدم با افزونه های خبری میشه اگه دوستان میشناسن ممنون میشم معرفی کنند)ممنون از همه دوستان

mersad
12-05-2012, 09:50 PM
دروود

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این افزونه هر دو نیاز شما را براورده میکنید

در پناه ایزد

faryade06
12-06-2012, 12:03 PM
سلام
ممنون دوست عزیز
من نمیدونم چکار کنم که مطالبم به طوری که گفتم درست بشه
می تونید بیشتر راهنمایی کنید
مثلا تو این سایت
او بالا کنار اسلاید شو ، تقریبا همون چیزی هست که من می خوام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اونجا که نوشته نرم افزارهای چند رسانه ای و ...
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید
با تشکر