ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیستم آمارگیر کی 2

RezaDesign
12-06-2012, 02:21 AM
با سلام و خسته نباشید
من زیاد تو سایت جستجو زدم اما چیزی پیدا نکردم اگر موضوع تکراریه بذارید به حسای موتور جستجوگر سایت
در گوگل هم به فارسی و انگلیسی جستجو کردم اما جز یک مورد که اون هم پولی بود پیدا نکردم
با توجه به همه گیر بودن کامپوننت کی 2 که خلا ماژول های خبری و دیگر نیازهای جوملا رو برطرف کرده یک موضوعی امشب توجه من رو به خودش جلب کرد
در ماژول پیش فرض سیستم امار جوملا Mod_stats در منوی نمایش مطالب سایت از آرتیکل های خود جوملا فراخوانی میشه یعنی اگر شما برای ارسال مطالب خود از کی 2 استفاده کنید امار تغییر نخواهد کرد
از اونجا که من با جوملا تازه کار هستم چند سوال مطرح میشه
1. در پوشه mod_stats فایل helper دستورات فراخوانی شده برای نمایش امار رو کدگذاری کرده..راهی هست که بشه کد تابع برای فراخوانی Items از کی 2 رو جایگزین کرد؟
2. راه ساده تر اینکه مطالب رو در خود ارتیکل های پیش فرض جوملا وارد کنیم و سپس با ورود به کمپوننت کی 2 Import joomla contents رو بزنیم که من یکبار امتحان کردم اما بعضی مطالب تکراری نشون داده میشه و با هر بار انجام دادن گزینه ایمپورت دسته بندی ها categories نیز همینطور اضافه می شوند یعنی overwirte نمی شوند که این یکی از معایب کی 2 می باشد یا اینکه راه دیگری هست که من نمی دونم

خلاصه کل کار با این قسمت کدها در فایل helper در modules\mod_stats می باشد که اگر دوستان نگاهی بیندازند و راهنمایی کنند فکر کنم ایده خوبی برای ارتقای ماژول امار مطالب باشه

RezaDesign
12-09-2012, 02:17 AM
دوستان کسی نظر خاصی نداره؟