ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بانك اطلاعاتي با قابليت جستجو ساده

rahnama84
12-06-2012, 02:54 PM
با سلام خدمت دوستان عزيز
يك سايت جوملا 2.5 داه اندازي كرده ام و براي يكي از بخش هاي آن نياز به يك بانك اطلاعات دارم كه داراي ويژگي زير باشد:
1-نام دبير
2-درس هايي كه يه دبير تدريس مي كند
3-منطقه اي كه دبير در آن تدريس مي كند (مناطق شهري و يا بصورت شمال، جنوب، مركز و...)
4-ميزان حق التدريس

اطلاعات اين بخش (بانك) توسط مدير سايت تكميل و ويرايش مي شود.
هدف از راه اندازي اين بخش هم اين است كه يك دانش آموز بتواند با توجه به منطقه سكونت و ميزان حق التدريس بتواند دبير مورد نطر خود را پيدا كند.
با توجه به اطلاعات داده شده راهنمايي بفرمائيد چه كاري براي راه اندازي اين بخش بايستي انجام دهم.
با تشكر از همه دوستان و عزيزان

rahnama84
12-06-2012, 04:19 PM
با سلام خدمت دوستان عزيز
يك سايت جوملا 2.5 داه اندازي كرده ام و براي يكي از بخش هاي آن نياز به يك بانك اطلاعات دارم كه داراي ويژگي زير باشد:
1-نام دبير
2-درس هايي كه يه دبير تدريس مي كند
3-منطقه اي كه دبير در آن تدريس مي كند (مناطق شهري و يا بصورت شمال، جنوب، مركز و...)
4-ميزان حق التدريس

اطلاعات اين بخش (بانك) توسط مدير سايت تكميل و ويرايش مي شود.
هدف از راه اندازي اين بخش هم اين است كه يك دانش آموز بتواند با توجه به منطقه سكونت و ميزان حق التدريس بتواند دبير مورد نطر خود را پيدا كند.
با توجه به اطلاعات داده شده راهنمايي بفرمائيد چه كاري براي راه اندازي اين بخش بايستي انجام دهم.
با تشكر از همه دوستان و عزيزان

يك چيز مثل فرم جستجوي زير لازم دارم
با تشكر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>