ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالبها و مطالب

runy1
12-06-2012, 08:40 PM
سلام
من یه تازه کارم نمی دونم چرا در جوملا قالب پیش فرض را که عوض می کنیم دیگه مطالب را نشون نمیده همه چیزش میریزه بهم قبلا بانیوک کار می کردم یه همچین مشکلی نداشتم الان دیگه داره دیونم میکنه فقط قشنگتره انگار که به درد کار گروهی نمی خوره یکی من را راهنمایی کنه تا ازدست جوملا خسته نشودم و پاکش نکردم چه طوری می تونم قالب را با مطالب سایت تنظیم کنم در کتابش تا نزدیک به 200 صفحه که خوندم نبود باید چه کرد؟

kianesfahan
12-06-2012, 09:17 PM
دوست عزیز شما نیوک را با قدرتمند ترین سیستم مدیریت محتوای دنیا مقایسه می کنید ؟؟؟ سیستمی که سایت های چون سازمان ملل ، برج ایفل و سایت مقام معظم رهبری با ان طراحی شده است .

انتخاب جوملا با شماست .

شما منو ها ، مجموعه ها و مطالب را درست تنظیم کرده باشید بدون مشکل نمایش خواهد داد . دقیقا بفرمائید مشکل شما چیست تا بتوانیم بهتر راهنمایی کنیم .

موفق باشید .

runy1
12-07-2012, 09:50 AM
سلام
من نمی دونم چه کار کنم که جوملا آخرین مطالب را در صفحه اول عنوان و مقدمه اش را نشان بده مثل نیوک تو جوملا فقط میشه برخی مطالب را ویژه کرد که تو صفحه اول نشون یده که اونم محدوده برای کا رگروهی که چندین نفر می خواهند روش مطلب بگذارند و مطالب جدید بیاد اول صفحه که اصلان نمیشه با عوض کردن قالب هم دیگه هیچی نمیاد
من از کجا باید بفهمم که قالب جدیده منو هاش هر کدام با چه اسمی مال کدام طرف قالبه مثلا قالب jp-professiona هیچیش کار نمیده همه چیزش را نصب کردم فقط هاستم را پر کرد

kianesfahan
12-07-2012, 02:58 PM
دوست عزیز متاسفانه شما هنوز مشکل تان را دقیق مطرح نکردید .

شما کتاب جوملا 2.5 را مطالعه کردید ؟

شما به راحتی می توانید به صورت گروهی مطالب در سایت قرار دهید .

ادرس سایت را قرار دهید تا ببینیم مشکل شما چیست .

توضیحات دقیق تری هم بفرمائید تا بتوانیم راهنمایی کنیم

runy1
12-07-2012, 10:37 PM
سلام
دوست عزیز خیلی ازتون ممونم ولی من دیگه با جوملا خدا حافظی کردم و وردپرس نصب کردم من یه دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیک هسته ایم و نمی تونم وقت زیادی برای یادگیری برنامه نویسی بگذارم و جوملا برام پیچیدست و وردپرس خیلی ساده هم برای من و هم برای بقیه بچه های سایت ما. جالب بود برام نمی دونستم سایت
مقام معظم رهبری هم با جوملاست . جوملا قوی ولی من فعلا وقت یادگیری جوملا را ندارم و وردپرس بهترین ویژگیش همین سادگیشه و زیبایی نسبت به نیوک . اینم آدرسشه nedaj.ir
بازم از شما و بقیه دوستان متشکرم بابت کمک هایی که به من دادید

kianesfahan
12-08-2012, 05:02 AM
دوست عزیز در هر مرحله از زندگی که هستید موفق باشید اما حتما روزی به سمت جوملا باز خواهید گشت .

برای کار با جوملا نیاز به برنامه نویسی نبوده . فقط کمی دقت میکردید می توانستید یک وب سایت حرفه ای راه اندازی نمائید .

با این حال موفق باشید .

amin2
12-09-2012, 10:18 AM
خوب ایشون که مشکلشون حل نشد و سایتشون هم خیلی زیباست ،من هم با جوملا کار میکنم و همین مشکل رو دارم parslinks.irیعنی با انتخاب قالب دیگه مطلبها و منو ها دیگه نشون داده نمیشه ،و اینکه تو جوملا نمیشه فونت و تغییر داد و نمیشه سایزشو زیاد وکم کرد و نمیشه رنگی نوشت؟؟بهم کمک کنید

sahama
12-09-2012, 01:03 PM
با سلام
هر قالب یه سری موقعیت مخصوص خودش داره و ماژول ها در این موقعیت ها نمایش داده می شه
حالا فرض کنید الان شما قالبی دارید با موقعیتی به نام x در این موقعیت ماژولی را منتشر می کنید حالا اگر قالب رو عوض کنید وقتی از قالب دیگری استفاده می کنید که این موقعیت رو داره موشکل خاصی در نمایش به وجود نمیاد ولی اگر این موقعیت وجود نداره و موقعیت دیگه ای به اسم y وجود داشته باشه این ماژول نمایش داده نمی شه و باید موقعیت این ماژول رو به y تغییر بدید تا نمایش داده بشه