PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : favicon وبسایت من عوض نمی شود

raminv
12-07-2012, 11:43 AM
با سلام ، من آیکون وبسایت رو از پوشه قالب ها و همه جا حذف کردم ، کش ها را هم پاک کردم ، اما باز همون آیکون خود جوملا رو نشون میده ، چطور مشکل رو حل کنم ؟
caspianlawyers.com

mehdininja
12-07-2012, 12:34 PM
درود

شما باید به این نکات توجه کنید :

1.نام آیکون باید favicon و با فرمت ico باشد .

2. باید فایل را داخل پوشه قالب مورد نظر کپی کنید .
مثال : galab/favicon.ico

بعد سایت را باز کرده و F5 را بفشارید

sedmeti
12-07-2012, 01:23 PM
اضافه بر کلام دوست قبلی*
میتونید از phoca favicon هم استفاده کنید

jozef2070
12-07-2012, 01:50 PM
سلام

+ من هیچ facicon روی سایت شما نمی بینم که شما گفتید لوگوی جوملا هستش .

محمد محسنی
12-07-2012, 03:27 PM
دوست عزیز سلام

به مسیر زیر بروید و آیکن مربوطه را تغییر دهید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا حق.

raminv
12-07-2012, 08:15 PM
دوست عزیز سلام

به مسیر زیر بروید و آیکن مربوطه را تغییر دهید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا حق.

دوست گرامی در ابتدا از پاسخ بسیار مناسب شما سپاسگزارم ، و پس از آن از شما در خواست می کنم در مورد نحوه پیدا کردن این نشانی و امثال آن توضیح دهید ، ممنون می شوم ...

shmata
12-08-2012, 07:11 AM
دوست گرامی در ابتدا از پاسخ بسیار مناسب شما سپاسگزارم ، و پس از آن از شما در خواست می کنم در مورد نحوه پیدا کردن این نشانی و امثال آن توضیح دهید ، ممنون می شوم ...

جهت پیدا کردن امثال اینها باید به Frame work T3 آشنایی داشته باشید : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> .در صورتی که لینک سایت مرجع براتون مفید نبود مهندس محسنی کاملا به این Frame work تسلط دارن میتونید روی کمک ایشون حساب کنید.