PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال عدم نمایش کد html دلخواه

mrazimi
12-07-2012, 12:17 PM
با سلام . بنده در جوملای 1.5 در قسمت مدیریت ماژول ها با انتخاب گزینه جدید و انتخاب ماژول mod_custom یک ماژول ایجاد کردم. کد html زیر را با زدن گزینه html در ویرایشگر قرار دادم . <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اما خروجی آن به صورت تصویر زیر است <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ..... در صورتیکه باید به این شکل باشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ...... لطفا راهنمایی کنید ........ از سایت خوب جوملا فارسی بابت اهدای فرصتی برای طرح سئوال ممنونم

mehdininja
12-07-2012, 12:49 PM
درود

دوست عزیز اگر در html کد را وارد بکنی و کد کار نکند خوب مسلما کد شما اشکالی دارد .

برای آب و هوا هم ماژول های زیادی هست که اگر نت رو بگردی پیدا میکنی .

mrazimi
12-07-2012, 01:42 PM
سلام آقا مهدی عزیز این نحوه نمایش آب و هوا تخصصی و مختص پیست های اسکی است و تنها سایت مرجع سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> میباشد. کد فوق هم در آدرس فوق <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> برای استفاده سایت ها قرار گرفته است. و سایتهای زیادی دیدم که از این کد برای نمایش استفاده میکنند. بنابراین درصد خراب بودن کد خیلی کمه. اگر ماژولی میشناسی که چنین امکاناتی دارد لطفا معرفی کنید یا اینکه راه حلی به بنده برای حل این مشکل و نمایش آن ارائه دهید ممنون از مهدی عزیز

sedmeti
12-07-2012, 01:50 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ToiZm9yZWNhc3RzIjtpOjI7czoxMDoiZm9yZWNhc3RlZCI7aTo zO3M6MTE6ImZvcmVjYXN0aW5nIjt9
دوست عزیز چک کنید ببینید به کارتون میاد یا نه

mrazimi
12-07-2012, 02:24 PM
سلام sedmet عزیز ممنون از ماژولی که معرفی کردید . اما این ماژول فقط به آب و هوای شهر ها میپردازه در صورتی که کد html که در در اولین پست معرفی کردم که برای سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> میباشد بصورت تخصصی به معرفی آب و هوای پیست های اسکی دنیا میپردازد. اولویت بنده بیشتر حل مشکل نمایش کد همین سایت در سایت خودم میباشد

sedmeti
12-07-2012, 02:35 PM
پس اگر میتونید این کد رو یجوری به دست من برسونید یه نگاهی* بهش بندازم ببینم چرا نصف لود می*شه